AOV 402 Vitamine D3 25 mcg

AOV 402 Vitamine D3 25 mcg is een voedingssupplement met vitamine D, wat van belang is voor het behoud van sterke botten en tanden.

 15,90
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

AOV 402 Vitamine D3 25 mcg

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Vitamine D is belangrijk voor de gezondheid. Het verhoogt bijvoorbeeld de opname van kalk in de botten waardoor vitamine D van belang is voor behoud van sterke botten, maar ook voor sterke tanden. Vitamine D is belangrijk voor een normale spierwerking. Daarnaast draagt vitamine D bij aan de weerstand. Senioren, kinderen tot 4 jaar, zwangere vrouwen, mensen met een donkere huidskleur en mensen die onvoldoende zonlicht op de huid krijgen, hebben een verhoogde behoefte aan vitamine D. Daarom hebben zij dagelijks extra vitamine D nodig. De meest natuurlijke en actieve vorm van vitamine D is vitamine D3. 402 Vitamine D3 van AOV bevat 25 mcg vitamine D per vegacaps.

Productvoordelen

  • Voor een hoge dosering van 25 mcg vitamine D per vegacaps
  • Van belang voor het behoud van sterke botten en tanden
  • Zorgt mede voor een goede weerstand
  • Goed voor de spieren

Dosering

1 x daags 1 vegacaps bij een maaltijd.

Samenstelling

Per dagdosering (1 vegacapsule)

Vitamine D3 (cholecalciferol) 25 mcg / 1000 IE


Ingrediënten
Natuurlijke cellulose, HPMC (vegacaps), vitamine.

Inhoud

60 capsules

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

AOV 402 Vitamine D3 bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs. Omdat 402 Vitamine D3 afkomstig is uit wolvet is dit product niet geschikt voor veganisten.

Merk

AOV

Sterkte

25 mcg
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen