Testjezelf.nu pH-Balance vaginale pH zelftest

Testjezelf.nu pH-Balance vaginale pH zelftest is een gepatenteerde medische zelftest voor de snelle bepaling van een verstoord vaginaal bacterieel evenwicht.

* Verplichte velden

 9,95
Aantal:

Testjezelf.nu pH-Balance vaginale pH zelftest

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

pH-Balance is een gepatenteerde medische zelftest voor de snelle bepaling van een verstoord vaginaal bacterieel evenwicht. Voorkom complicaties tijdens de zwangerschap en herken Bacteriële Vaginose.

Heeft u weleens last van vaginale afscheiding (wit of grijs), onaangename geur, jeuk of irritatie?
De kans is zeer groot dat u een bacteriële vaginose hebt. Hoewel veel vrouwen denken dat ze een Candida infectie hebben, is bacteriële vaginose (BV in het kort) het meest voorkomende vaginale probleem.

In alle gevallen hebben bovenstaande klachten te maken met een te lage zuurgraad in uw vagina waardoor de verkeerde bacteriën in uw vagina de overhand krijgen. Uw vagina is normaal een zure omgeving (pH waarde lager dan 4.5) waardoor er altijd een goede natuurlijke balans aanwezig is van de aanwezige bacteriën. Soms echter kan deze balans worden verstoord. Het is dan zinvol om deze balans weer te herstellen om een veelvoud van klachten te voorkomen.

 • Verhoogde kans op Chlamydia
 • Verhoogde kans op HIV en HPV
 • Verhoogde kans op onvruchtbaarheid
 • Verhoogde kans op ontstekingen bekken gebied
 • Complicaties tijdens de zwangerschap

 
Zou het niet prettig zijn als u zelf eenvoudig en objectief zou kunnen vaststellen of dat product voor u ook doet wat het moet doen?
Dat kan nu met de pH-Balance vaginale zelftest. Deze test meet snel, simpel en volkomen pijnloos u vaginale pH waarde op exact de juiste plaats. Als u een waarde meet binnen het gezonde bereik, dan weet u zeker dat het door uw gebruikte product goed werkt. Blijft de pH-waarde ook na het gebruik van dat product te hoog, dan kunt u wellicht een ander product gebruiken.

U wilt zeker weten dat u een product niet te vaak of te weinig gebruikt? Door het regelmatig meten met pH-Balance kunt u zelf goed bepalen wanneer u vaginale pH-waarde weer te hoog dreigt te worden en op dat moment kunt u een vaginaal verzorgingsproduct gebruiken. U weet dan zeker dat u nooit te veel (of te weinig natuurlijk) van deze producten gebruikt. Een veilig gevoel.

Productvoordelen

 • Van belang voor behoud van sterke botten en tanden
 • Zorgt mede voor een goede weerstand
 • Goed voor de spieren

Dosering

1 x daags 1 tablet bij een maaltijd.

Samenstelling

Samenstelling per dagdosering (1 tablet): Vitamine D3 (cholecalciferol) 15 mcg / 600 IE

Dextrose, vulstof (microkristallijne cellulose), vitamine, gehydrogeneerde katoenzaadolie, antiklontermiddelen (magnesium stearaat, silicium dioxide).

Inhoud

5 stuks

Meer informatie

Vaststellen Bacteriële Vaginose pH-Balance (5 testen € 9,95 Labtest op bacteriën (€ 79,95)
Vaginale pH-waarde> 4.5  √  X
Onaangename geur  √  √
Afscheiding  √  √
Vaststellen bacteriestammen  X  √

Naar algemeen aanvaarde normen (ook door de Nederlandse Huisartsen Vereniging) is de gouden standaard voor het vaststellen van Bacteriële vaginose de criteria van Amsel. 3 van de 4 hierboven genoemde klachten moeten optreden om de diagnose Bacteriële Vaginose te kunnen vaststellen.

Voorkom en herken vaginale problemen door een regelmatig gebruik van deze zelftest.
Studies (o.a. Simoes, 2001) tonen aan dat vrouwen met Bacteriële Vaginose (of Fluor Vaginalis) net als andere SOA's een verhoogd risico hebben om HIV op te lopen en te verspreiden. Preventie van bacteriële vaginosis kan van grote waarde zijn in vermindering van het risico om HIV te verspreiden.

Jaarlijks hebben 450.000 vrouwen in Nederland en België last van bacteriële vaginose of een vaginale schimmelinfectie en de bijbehorende gevolgen als onaangename geur, afscheiding, jeuk en irritatie. Bovendien is komen vast te staan dat bij 15 - 20% van alle zwangerschappen bacteriële vaginosis in het spel is.

Waarom is het meten van de zuurtegraad van uw vagina, zeker tijdens een zwangerschap, zo belangrijk?
Uitgebreide en veelvuldig uitgevoerde wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat tijdens een zwangerschap vrouwen met Bacteriële Vaginose (Vaginosis) of Fluor Vaginalis een verhoogd risico lopen op:

 • Vroeggeboorte
 • Late miskraam
 • Voortijdige weeën
 • Chorioamnionitis (een infectie van de baarmoeder tijdens de zwangerschap).
 • Bacteriële infectie van de foetus.
 • Het te vroeg breken van de vliezen.
 • Koorts tijdens de geboorte.
  Ontsteking van het baarmoederslijmvlies na de geboorte (endometritis postpartum).
 • Een (te) laag geboortegewicht.
 • Infectie en ontstekingen aan het bekken met kans op onvruchtbaarheid door verstopte eileiders.
 • Lagere kans op zwangerschap bij IVF behandeling.

Het is aan te raden om in geval van een verstoorde vaginale ph balans tijdens de zwangerschap, contact op te nemen met uw huisarts. Gynaecologen in verschillende landen raden deze test aan en onderkennen het belang van het regelmatig testen op de vaginale pH-waarde tijdens de zwangerschap. Om bovenstaande risico's te vermijden is een regelmatig testen op deze waarde bijzonder waardevol.

Recente onderzoeken tonen tevens aan dat er verband bestaat tussen Bacteriële Vaginose en ontstekingen in het bekkengebied van de vrouw. Deze ontstekingen kunnen leiden tot onvruchtbaarheid door verstopte eileiders.
Daarnaast is aangetoond dat vrouwen met Bacteriële Vaginose, een lagere slagingskans op een zwangerschap hebben bij IVF behandelingen.
Het verband tussen BV en het risico op het oplopen van SOA's (sexueel overdraagbare aandoeningen) wordt in steeds meer wetenschappelijke publicaties gemeld. Vrouwen met een BV lopen een groter risico op een besmetting met het HIV en HPV virus.
Vrouwen met bacteriële vaginose hebben ook meer kans een infectie van de bacterie Chlamydia Trachomatis op te lopen. Chlamydia is een geslachtsziekte die met antibiotica behandeld moet worden.

Merk

Testjezelf

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen