AOV 720 Vegetarische Omega 3

AOV 720 Vegetarische Omega 3. Vegetarisch voedingssupplement met omega 3 vetzuren.

 31,35
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

AOV 720 Vegetarische Omega 3

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Onze voeding bevat niet altijd voldoende omega 3 vetzuren. Deze vetzuren komen vooral voor in (vette) vis. De Gezondheidsraad adviseert om dagelijks minimaal 450 mg omega 3 vetzuren (EPA en DHA) te gebruiken. Deze hoeveelheid krijg je binnen als je twee maal per week vis eet, waarvan 1x vette vis. Voor vegetariërs en veganisten is het extra lastig om voldoende van deze vetzuren binnen te krijgen. Vetten spelen een belangrijke rol bij vele lichaamsfuncties. Gebruik van de juiste soort en hoeveelheid vet helpt het lichaam gezond te houden. EPA en DHA zijn belangrijk voor het goed blijven functioneren van het hart. Deze gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse minimale inname van 250 mg EPA en DHA. Bij een inname van minimaal 250 mg DHA per dag, is DHA goed voor het gezichtsvermogen, helpt om normaal en scherp te blijven zien en is DHA, als belangrijke bouwsteen voor de hersenen, goed voor de hersenfunctie. De omega 3 vetzuren uit 720 Vegetarische omega 3 zijn afkomstig uit echiumplant en zeealg.

Productvoordelen

  • Speciaal voor vegetariërs en veganisten
  • Plantaardige bron van omega 3 vetzuren
  • EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart
  • DHA helpt om normaal en scherp te blijven zien en is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen

Dosering

2 maal daags 1 capsule bij een maaltijd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Samenstelling

Samenstelling per dagdosering (2 softgels)

Zeealg (Schizochytrium sp.)-olie 500 mg
   waarvan DHA 175 mg
Echium (Echium plantagineum)-olie 500 mg
   waarvan ALA 135 mg
   en SDA 59 mg
   en GLA 45 mg
   en LA 86 mg
Natuurlijke gemengde tocoferolen 2,5 mg
Lijnzaad (Linum usitatissimum)-olie
met ALA
100 mg

Ingrediënten: zeealgolie, echiumolie, verdikkingsmiddel (glycerine, carrageen; capsule), zetmeel, lijnzaadolie, gemengde tocoferolen.

Inhoud

60 vega softgels

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Merk

AOV

Hoe te bewaren

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen