Aquashield Arm Pediatrisch <3 Jaar

AquaShield waterdichte beschermhoezen voor bescherming tegen water van gips, bandages, of prothesen, tijdens douchen, baden en zelfs zwemmen!

 24,50
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Aquashield Arm Pediatrisch <3 Jaar

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

AquaShield waterdichte beschermhoezen voor bescherming tegen water van gips, bandages, of prothesen, tijdens douchen, baden en zelfs zwemmen! AquaShield beschermhoezen zijn gemaakt van huidvriendelijk, elastisch polyurethaan. Ze zijn sterk, meermalen te gebruiken en gemakkelijk aan te brengen. De afsluiting gebeurt zonder klittenband, tapes of afsluitingen. De beenmodellen zijn voorzien van antislipzolen voor houvast en stevigheid. Aquashield arm pediatrisch <3 jaar is speciaal voor kinderen tot 3 jaar.

Te gebruiken bij

  • Douchen 
  • Zwemmen

Productvoordelen

  • Voor kinderen tot 3 jaar

Inhoud

1 stuk

Merk

Aquashield

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen