Able2 Assist a Tray

Able2 Assist a Tray heeft een ergonomische handgreep waarmee u u veilig en makkelijk op staat. Het draaibare plateau is multifunctioneel te gebruiken.

 279,95
Verwachte levertijd: 6 werkdagen

Able2 Assist a Tray

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Met deze ergonomische handgreep staat u veilig en makkelijk op. Het draaibare plateau is multifunctioneel te gebruiken. Zo kunt u er bijvoorbeeld een laptop, boek of eten en drinken op plaatsen. Inclusief bekerhouder. Aan te passen in lengte en hoogte zodat deze perfect afgesteld kan worden aan uw stoel of bank. Aan de onderkant van de voetplaten zijn rubberen pads aangebracht voor stabiliteit en bescherming van uw vloer.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

Tray: 40 x 45 cm
Hoogte tray (verstelbaar): 66 tot 81 cm
Hoogte handvat (verstelbaar): 86 tot 102 cm
Gewicht: 8,8 kg
Gebruikersgewicht: 13 kg voor plateau, 114 kg voor handgreep
Inclusief beker houder.

Merk

Able2

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen