Attends Soft 1 Mini

Attends Soft 1 Mini is uitzonderlijk dun en daardoor discreet, met een comfortabele zachte bovenlaag.

 2,80
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Attends Soft 1 Mini

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De nieuwe Attends Soft zijn uitzonderlijk dun en daardoor discreet, met een comfortabele zachte bovenlaag. Attends Soft producten hebben een natuurlijke pasvorm en bieden daardoor een perfecte bescherming tegen lekkage. Attends Soft heeft een sterk absorberende kern om extra droogheid en veiligheid te waarborgen. Dankzij deze kern worden vocht en onaangename geurtjes veilig ingesloten. Alle Attends Soft inleggers hebben een luchtdoorlatende, zachte buitenlaag die aanvoelt als zacht textiel. Deze bevordert de gezondheid van de huid en het gevoel van comfort. Dankzij de fixtatiestrip blijft de inlegger op zijn plaats om zo risico op lekkage uit te sluiten. Attends Soft 1 tot en met 3 zijn per stuk verpakt vanuit hygiënisch oogpunt en gemakkelijk mee te nemen als u niet thuis bent.

Te gebruiken bij

  • Lichte incontinentie

Gebruiksadvies

  • Rol de inlegger na gebruik op en deponeer deze in de daarvoor bestemde milieu- of verwijderingsbak. 
  • Attends Soft 1 - 3+ zijn per stuk verpakt. Deze zakjes kunnen ook gebruikt worden om het product na gebruik in te rollen en in de daarvoor bestemde milieu- of verwijderingsbak te deponeren. 
  • Spoel de inlegger na gebruik nooit door het toilet.

Inhoud

20 stuks

Verpakkingsvorm

Pak

Merk

Attends

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen