Attends Pull-Ons 3

Attends Pull-Ons 3 is een absorberend broekje voor matige incontinentie.

Attends Pull-Ons 3

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Attends Pull-Ons 3 zijn superabsorberende, elastische broekjes die gemakkelijk aan- en uitgetrokken kunnen worden en zeer geschikt voor matige incontinentie zoals regelmatig urine- en/of ontlastingsverlies. Dankzij de flexibele pasvorm geven Attends Pull-Ons een gevoel van vrijheid, draagt het als normaal ondergoed en sluit door de elasticiteit van het model altijd perfect aan op uw lichaam. Uittrekken na gebruik is eenvoudig doordat u beide zijden los kunt scheuren. Attends Pull-Ons worden ook vaak gebruikt voor toilettraining in die gevallen waarin het toilet nog op tijd bereikt wordt. Luchtdoorlatend materiaal zorgt bovendien voor extra huidvriendelijkheid.

U zult aangenaam verrast zijn wanneer u de Attends Pull Ons 3 voor het eerst gebruikt. De producten zijn zeer zacht, comfortabel en bieden maximale bescherming bij matige incontinentie. De producten zijn asymmetrisch van vorm waardoor u gemakkelijk ziet wat de voor- en achterzijde is en geeft daardoor het gevoel van normaal ondergoed.

Attends Pull Ons 3 hebben een sterk absorberende kern en zijn voorzien van zachte, opstaande anti-lekrandjes voor extra bescherming tegen lekkage. De kern neemt het vocht snel op en sluit deze in zodat de huid droog blijft en onaangename geurtjes geen kans krijgen.

De heupband is zacht en elastisch, evenals de beenopeningen die optimaal draagcomfort garanderen. De zachte, textielachtige buitenzijde is van luchtdoorlatend, ademend materiaal wat bijdraagt tot een gezonde conditie van de huid.

Te gebruiken bij

Matige incontinentie

Productvoordelen

  • Door de elastieke heupband vormt het broekje zich goed naar het lichaam.
  • Geschikt voor matig urine en/of ontlasting verlies.
  • Ruimere beenopeningen waardoor het aan en uit trekken eenvoudiger wordt.
  • Sterk absorberende kern en zachte anti-lek randjes bieden optimale bescherming tegen lekkage.
  • Textiele buitenlaag is gemaakt van luchtdoorlatend materiaal dat bijdraagt aan een gezonde huidconditie en draagcomfort.
  • Bij verschoning kan de zijkant gemakkelijk los gescheurd worden.
  • Latex-vrij.

Gebruiksadvies

Na gebruik kunt u eenvoudig de zijkanten losscheuren om het product los te maken.

Bevat geen

Latex

Inhoud

22 stuks

Verpakkingsvorm

Pak

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar in de maten Small en Medium.

Merk

Attends

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen