Attends Pull Ons Discreet 3

Attends Pull Ons Discreet 3 zijn absorberende broekjes voor lichte incontinentie.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Attends Pull Ons Discreet 3

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De nieuwe Attends Pull-Ons Discreet 3 zijn superabsorberende, elastische broekjes die gemakkelijk aan- en uitgetrokken kunnen worden. Ze zijn zeer geschikt voor licht urineverlies en zo goed als onzichtbaar dankzij het zachte en superdunne materiaal. 

Pull-Ons Discreet 3 is verkrijgbaar in 2 verschillende maten; M en L en zien eruit als normaal ondergoed. Dankzij de elasticiteit van het model sluit deze altijd optimaal aan op uw lichaam. Uittrekken na gebruik is eenvoudig doordat u beide zijden los kunt scheuren. Attends Pull Ons Discreet worden ook vaak gebruikt voor toilettraining in die gevallen waarin het toilet nog op tijd bereikt wordt. 

Luchtdoorlatend materiaal zorgt bovendien voor het behoud van een gezonde huid. Dit verhoogt het gevoel van vrijheid. Attends Pull-Ons producten bieden maximale bescherming en bewegingsvrijheid bij een actieve levensstijl!

Te gebruiken bij

  • Lichte incontinentie

Gebruiksadvies

Uittrekken na gebruik is eenvoudig doordat u beide zijden los kunt scheuren.

Inhoud

10 of 12 stuks

Verpakkingsvorm

Pak

Meer informatie

Attends Pull Ons Discreet 3 is verkrijgbaar in de volgende maten:

  • Medium = heupomvang 75 - 110 cm
  • Large = heupomvang 95 - 125 cm

Merk

Attends

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen