Attends Slip Active 9

Attends Slip Active is ontworpen voor de gebruiker die een actief leven leiden en toch behoefte hebben aan een optimaal beschermend product bij zware incontinentie.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Attends Slip Active 9

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Attends Slip Active is ontworpen voor de gebruiker die een actief leven leiden en toch behoefte hebben aan een optimaal beschermend product bij zware incontinentie. Door de speciale fixatie en pasvorm is het product nauwelijks waarneembaar onder normale kleding doordat de slip perfect aansluit op het lichaam. De superieure, gepatenteerde Quick-Dry technologie, en de uit 3 lagen bestaande kern van het product bieden een uitzonderlijk droog gevoel, dit verhoogt het gevoel van comfort. De fixatiebanden zijn vervaardigd van ademend, huidvriendelijk materiaal wat de huidconditie ten goede komt.

Te gebruiken bij

  • (Zeer) zware incontinentie

Gebruiksadvies

Inhoud

28 stuks

Verpakkingsvorm

Pak

Meer informatie

Attends Slip Active 9 is verkrijgbaar in de volgende maten:

  • Medium = heupomtrek 75 - 110 cm 
  • Large = heupomtrek 100 - 145 cm

Merk

Attends

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen