Attends Soft 2 Normal

Attends Soft 2 Normal is een inlegverband en heeft een zachte beschermrandje voor extra veiligheid.

 2,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Attends Soft 2 Normal

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Attends Soft 2 Normal Inlegger is uitzonderlijk dun en daardoor discreet, met een comfortabele zachte bovenlaag. Dit product heeft een natuurlijke pasvorm en biedt daardoor een perfecte bescherming tegen lekkage. De Soft 2 Normal inlegger heeft een sterk absorberende kern om extra droogheid en veiligheid te waarborgen. Dankzij deze kern wordt vocht en onaangename geurtjes veilig ingesloten. De inlegger heeft een luchtdoorlatende, zachte buitenlaag die aanvoelt als zacht textiel. Deze bevordert de gezondheid van de huid en het gevoel van comfort. Dankzij de fixtatiestrip blijft de inlegger op zijn plaats om zo risico op lekkage uit te sluiten. Attends Soft 2 Normal Inlegger is per stuk verpakt vanuit hygiënisch oogpunt en gemakkelijk mee te nemen als u niet thuis bent.

Te gebruiken bij

 • Lichte Incontinentie

Gebruiksadvies

 • Rol de inlegger na gebruik op en deponeer deze in de daarvoor bestemde milieu- of verwijderingsbak. 
 • Attends Soft 1 - 3+ zijn per stuk verpakt. Deze zakjes kunnen ook gebruikt worden om het product na gebruik in te rollen en in de daarvoor bestemde milieu- of verwijderingsbak te deponeren. 
 • Spoel de inlegger na gebruik nooit door het toilet.

Inhoud

12 stuks

Verpakkingsvorm

Pak

Meer informatie

 • Dikte: 5,1 mm en Lengte: 275 mm
 • Absorptie: 2 
 • Attends Odour Protection
  De hoofdoorzaak van onaangename geurtjes is de vorming van ammoniak in de urine. Dit wordt veroorzaakt door bacteriën die van nature in ons lichaam aanwezig zijn. De absorptiekorrels in de kern zetten vocht om in een gelachtige massa. Dit heeft een neutraliserende werking, zodat de kans op onaangename geurtjes vermindert. Doordat de kern zich aan de ammoniak hecht, daalt de pH-waarde, waardoor deze meer overeenstemt met de normale pH-waarde van de huid. De Odour Protection technologie werkt zonder extra toevoegingen zoals geurstoffen.
 • Per stuk verpakt
  De lichte producten van Attends zijn per stuk verpakt. Dit bevordert de hygiëne en het product kan eenvoudig en discreet meegenomen worden als u niet thuis bent. Ook kan de verpakking gebruikt worden om het product na gebruik weg te gooien.
 • Luchtdoorlatende onderlaag
  De luchtdoorlatende onderlaag van Attends voelt zacht en comfortabel aan en zorgt er ook voor dat de huid kan blijven ademen. Dit zorgt voor een goede conditie van de huid.
 • Dit Attends product is getest en goedgekeurd door proDERM, Instituut voor toegepast dermatologisch onderzoek.

 

 

Merk

Attends

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen