Marianne Schepers

Apotheker

Marianne Schepers
Apotheker
Apotheker/farmaceutische patiƫntenzorg
Marianne Schepers heeft de opleiding Farmacie gevolgd in Utrecht. Na haar afstuderen in 1992 is zij werkzaam geweest als openbaar apotheker in Service Apotheek Ballintijn in Weesp. Sinds 2001 is zij werkzaam voor Nederlandse Service Apotheek Beheer BV, waar zij zich bezighoudt met farmaceutische patiƫntenzorg en aanverwante zaken. Zo is zij ook eindredacteur van het magazine Leef! Het gratis tijdschrift van Service Apotheek dat vier keer per jaar verschijnt en inmiddels een oplage heeft van 1.200.000. Daarnaast is zij lid van de SIG (Special Interest Group) Diabetes en SIG CVRM van de KNMP en is zij betrokken bij de KNMP richtlijnontwikkeling, o.a. diabetes, CVRM en medicatie-beoordeling.

More by Marianne Schepers

Eczeem, kwestie van smeren?

Blog

Het lijkt zo simpel. U hebt een plekje dat wat jeukt. U smeert er wat op en het gaat wel weer over. Tot blijkt dat een gewone crème of bodylotion toch niet voldoende werkt. Integendeel, de vlekjes breiden zich zelfs uit. Naar de dokter dus.


Lees meer

Hoofdluis? Niet meer als Mien Dobbelsteen door het huis

Blog

Iedere ouder die een kind op de basisschool heeft of heeft gehad kent het wel: de luizencontrole. Vaste prik op iedere school, vooral na de vakantie. En dan maar hopen dat uw eigen kind er niet bij zit.


Lees meer

Slikt u pillen voor uw dokter of voor uzelf?

Blog

Een nieuw jaar betekent voor veel mensen het maken van goede voornemens. Heeft u ook al eens nagedacht over hoe u dit jaar om denkt te gaan met de behandeling van uw eventuele gezondheidsklachten? Als u klachten heeft gaat u naar de dokter. Afhankelijk van wat er aan de hand is geeft uw arts u advies of schrijft u geneesmiddelen voor. Soms hoeft u het geneesmiddel maar kort te gebruiken, maar het kan ook zijn dat u ze gedurende langere tijd moet blijven gebruiken. Wat betekent dat voor u en hoe gaat u daar mee om?


Lees meer

Anticonceptie: Voor ieder wat wils

Blog De anticonceptiepil bestaat inmiddels meer dan vijftig jaar en heeft in die tijd een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. Er zitten tegenwoordig vooral veel minder hormonen in, terwijl de pil net zo betrouwbaar is gebleven. Daarnaast biedt de anticonceptiemarkt tegenwoordig een verscheidenheid aan methodes. Het hoeft al lang niet meer alleen een pil te zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pleister, een vaginale ring of een spiraaltje?
Lees meer

Door de griepprik krijg ik juist de griep!

Blog

Net zo goed als dat ieder najaar de discussie oplaait dat de pepernoten te vroeg in de winkel liggen en dat Zwarte Piet niet meer van deze tijd is, ontstaat er in oktober ook iedere keer weer rumoer over de griepprik. Wie kent niet de verhalen in zijn omgeving van mensen die zeggen dat ze al jaren geen griep hebben gehad, maar sinds ze de griepprik krijgen juist ziek zijn geworden. Hoe zit dat nu?


Lees meerTrustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen