Philips Avent Droogrek

Philips Avent Droogrek. Schoon en netjes drogen.

 22,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Philips Avent Droogrek

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Het Philips AVENT-droogrek is ontworpen om de babyflessen en -accessoires op de schoonste en netste manier te laten drogen. Door het flexibele ontwerp en de afneembare lekbak heeft uj alles wat u nodig heeft om flessen van alle maten te drogen. Open ontwerp zodat een vrije luchtstroom mogelijk is en water gemakkelijk kan verdampen voor optimale droogresultaten.

Productvoordelen

  • Afneembare lekbak voor eenvoudige opvang van water en schoon opdrogen.
  • Biedt plaats aan alle babyvoedingsproducten van een hele dag: 8 flessen, borstkolf en fopspenen. Geschikt voor flessen van alle formaten (tot 330 ml).
  • Helpt u de voedingsproducten van uw baby op een overzichtelijke manier te drogen. Eenvoudig in te delen dankzij het ontwerp dat aan de wensen van uw baby kan worden aangepast.

Inhoud

1 exemplaar

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen