Philips Avent Classic Speen 2

Langzame speen met 2 gaatjes voor kalme baby's, vooral 's nachts. 5,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Philips Avent Classic Speen 2

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Met de Philips Avent Classic speen regelt uw baby de melktoevoer, waardoor hij minder snel te veel drinkt en minder hoeft te spugen. Het unieke ventiel laat lucht toe in de fles en stimuleert zo een gezonde en actieve voeding terwijl darmkrampjes en huilerig gedrag worden verminderd.

Productvoordelen

  • Comfortabeler voeden in het eigen drinktempo van je baby 
  • Minder huilerig gedrag en ongemak 
  • De lucht gaat in de fles, niet in de buik van je baby 
  • 0% BPA (Bisfenol A-vrij) 
  • Spenen met verschillende snelheden verkrijgbaar 
  • Compatibel met Classic-fles

Bevat geen

BPA

Inhoud

2 stuks

Meer informatie

  • De unieke antikrampjesrand in de speen voegt zich naar het voedingsritme van uw baby. De melktoevoer past zich altijd aan het drinktempo van je baby aan voor extra comfort.
  • Het unieke tweedelige antikrampjessysteem bestaat uit de AVENT-speen en een adapterring. Tijdens het voeden zorgt de unieke antikrampjesrand aan de binnenkant van de speen ervoor dat er lucht in het flesje komt - en niet in het buikje van uw baby. Uw baby bepaalt de melktoevoer, net als bij de borstvoeding.
  • Voldoende slaap en goede voeding zijn essentiële voorwaarden voor een gezonde, blije baby. Door middel van een medisch onderzoek met willekeurige verdeling is bekeken of het ontwerp van een zuigfles invloed heeft op het gedrag van een kind. De traditionele Philips AVENT-fles verminderde huilerig gedrag aanzienlijk met ongeveer 28 minuten per dag ten aanzien van de fles die ter vergelijking werd gebruikt (46 minuten vs 74 minuten, p = 0,05). Dit verschil was vooral 's nachts duidelijk te merken.
  • De Philips AVENT Classic-fles groeit met je baby mee dankzij verschillende snelheden. Bedenk dat leeftijdsindicaties bij benadering zijn, omdat baby's zich verschillend ontwikkelen. Alle spenen zijn verkrijgbaar in verpakkingen van twee stuks.

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen