Avoyd Original

Avoyd Original is het product tegen scheerirritatie, ingegroeide haren, een branderige huid, jeuk en rode scheerbultjes.

* Verplichte velden

Vanaf  16,50
Aantal:

Avoyd Original

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Een veelvoorkomend probleem na het scheren, ontharen, harsen, waxen, sugering, epileren of IPL is een gevoelige huid die begint te jeuken en veel huidirritatie na het scheren geeft. Omdat zowel vrouwen en mannen zich dagelijks ontharen op diverse lichaamsdelen, kan er makkelijk scheerirritatie ontstaan. Gelukkig bestaat er een bewezen goed product die al deze huidproblemen tegengaat.

Huidirritatie na het schere: de oorzaken
Een geïrriteerde huid na het scheren kan diverse oorzaken hebben. Te kort geschoren haartjes, verstopte poriën, botte of vuile scheermesjes en een (over)gevoelige huid die heftig op het veelvuldig scheren reageert. Mannen zien dit vaak na het nat scheren van de baard, waarbij kleine wondjes, bultjes na het scheren of ingegroeide haren vaak het gevolg zijn. U kunt dit zeker voorkomen door zorgvuldiger te scheren en uw huid na de scheerbeurt goed te verzorgen en te behandelen met Avoyd Original.

Avoyd Original voor mannen en vrouwen
Avoyd Original wordt zowel door mannen als vrouwen gebruikt en kan op elk lichaamsdeel aangebracht worden. Dit sterk hydraterend en verzorgend product kan voor het gezicht, op de armen, benen, rug, nek, borst, onder de oksels en voor de bikinilijn gebruikt worden.

Hoe werkt Avoyd Original?
Na elke scheerbeurt brengt u Avoyd Original op het geschoren lichaamsdeel aan en blijft dit gedurende enkele dagen herhalen. De kamperfoelie werkt gelijk verzachtend en de glycerine hydrateert de huid. Door de diepere werking van de Avoyd Original kan de huid in het begin lichtjes vervellen. Avoyd Original is zacht voor de huid, maar heeft wel de krachtige werking om ingegroeide haartjes, rode scheerbultjes, scheerpuistjes en scheerirritatie effectief te behandelen en de scherp ingegroeide haartjes te verwijderen.

Inhoud

90 of 450 milliliter

Verpakkingsvorm

Roller

Merk

Avoyd

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen