Back on Track Enkelbeschermer

Back on Track Enkelbeschermer heeft een elastische band die met klittenband word vastgezet aan de overzijde en kan worden gespannen en verwijderd.

Back on Track Enkelbeschermer

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De enkelbeschermer heeft een elastische band die met klittenband word vastgezet aan de overzijde en kan worden gespannen en verwijderd. Dit is praktisch wanneer men een blessure heeft met een zwelling die later afneemt zodat de beschermer iets strakker gezet kan worden. Als u problemen heeft met de hiel, raden wij in plaats hiervan de sokken of de inlegzool aan, omdat de enkelbeschermer een opening voor de hiel heeft. De enkelbeschermer heeft een goede pasvorm en is fijn om te dragen.
Denk eraan dat de enkelbeschermer meer ruimte opneemt in de schoen en dat het van iets grovere materiaal is dan de sokken. Dit zorgt ervoor dat de enkelbeschermer een zekere steun kan geven maar houd ook in dat de kanten door sommigen bij langdurig gebruik als minder aangenaam dan de sokken ervaren kunnen worden. Om vooruitgang te boeken met Back On Track dient u de beschermer tijdens een langere periode te gebruiken. Lees alstublieft de gebruiksaanwijzingen.

Welltex-materiaal Back on Track heeft een assortimentproducten die werken via infrarodewarmte. De kennis over het vermogen van keramiek om infrarode straling af te geven en de wetenschap over de pijnstillende werking van infrarood licht is gecombineerd met de vaardigheid in textiel productie. Het resultaat van deze combinatie is een weefsel waarin keramische delen zijn verwerkt. Dit keramisch materiaal heet Welltex. Welltex reflecteerd lichaamswarmte in de vorm van infrarode straling, een energievorm die het welzijn verbeterd.


Let op!

  • De producten van Back on Track niet gebruiken wanneer u zwanger bent.
  • Niet gebruiken in combinatie met sportzalf of -spray of andere verwarmende methoden, omdat dit het effect versterkt.
  • Neem contact op met uw huisarts als de klachten aanhouden.

Samenstelling

Het textiel is gemaakt in China en bestaat uit 100% polypropyleen (met keramisch poeder) of 50% polyester (met keramisch poeder) en 50% katoen.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

  • Dit product is verkrijgbaar in de maten small, medium en large.


Maattabel:

Maat Schoenmaat
S 35 - 38
M 39 - 42
L 43 - 45


Wasadvies

Wassen op max. 40 graden op zuinig programma.

Merk

Back on Track

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen