Back on Track Handschoenen

Back on Track Handschoenen helpen opvallend veel mensen die pijn, bijvoorbeeld reumatische pijn, in hun handen hebben of die constant last hebben van koude vingers.

Back on Track Handschoenen

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De handschoenen zijn één van onze meest unieke producten. Ze helpen opvallend veel mensen die pijn, bijvoorbeeld reumatische pijn, in hun handen hebben of die constant last hebben van koude vingers.
Het product is afhankelijk van dat u zelf een beetje warmte produceert, wat dan wordt weerkaatst, om te kunnen werken. De handschoenen zelf zijn dun dus wij raden u aan om, als het koud is buiten, dikkere handschoenen hier overheen te dragen.

Welltex-materiaal Back on Track heeft een assortimentproducten die werken via infrarodewarmte. De kennis over het vermogen van keramiek om infrarode straling af te geven en de wetenschap over de pijnstillende werking van infrarood licht is gecombineerd met de vaardigheid in textiel productie. Het resultaat van deze combinatie is een weefsel waarin keramische delen zijn verwerkt. Dit keramisch materiaal heet Welltex. Welltex reflecteerd lichaamswarmte in de vorm van infrarode straling, een energievorm die het welzijn verbeterd.


Let op!

  • De producten van Back on Track niet gebruiken wanneer u zwanger bent.
  • Niet gebruiken in combinatie met sportzalf of -spray of andere verwarmende methoden, omdat dit het effect versterkt.
  • Neem contact op met uw huisarts als de klachten aanhouden.

Samenstelling

Het textiel is gemaakt in China en bestaat uit 100% polypropyleen (met keramisch poeder).

Inhoud

1 paar

Meer informatie

  • Dit product is verkrijgbaar in de maten X small, small, medium, large en X large.

Maattabel:

Maat Maat
XS  5-6 cm
S  6-7 cm
M  7-8 cm
L  8-9 cm
XL 9-10 cm


Wasadvies
Wassen op max. 40 graden op zuinig programma.

Merk

Back on Track

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen