Back on Track Rugbeschermer 2 lagen

De Back on Track Rugbeschermer 2 lagen is ideaal voor gebruik bij blessures in de onderrug. Deze onderrugbeschermer biedt een optimale pasvorm met extra verstelbare elastische banden aan de zijkant.

Back on Track Rugbeschermer 2 lagen

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Back on Track Rugbeschermer 2 lagen is ideaal voor gebruik bij blessures in de onderrug. Deze onderrugbeschermer biedt een optimale pasvorm met extra verstelbare elastische banden aan de zijkant. Hierdoor wordt het effect van de keramische vezels in de Welltex stof bevorderd en biedt de onderrugbeschermer optimale steun. Ideaal voor gebruik tijdens de training of in rust.

Productvoordelen

  • Alle producten zijn van Welltex® gemaakt.
  • Dicht op de huid te leggen voor een optimaal effect
  • Warm en aangenaam gevoel
  • Tijdens training te gebruiken
  • Ook als warming-up te gebruiken voor het trainen
  • Materiaal zweet niet

Interacties

De producten van Back on Track niet gebruiken in combinatie met sportzalf of -spray of andere verwarmende methoden omdat dit het effect versterkt.

Zwangerschap / Borstvoeding

De producten van Back on Track niet gebruiken wanneer u zwanger bent.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

Alle producten zijn van Welltex® gemaakt. Een materiaal dat een warm en aangenaam gevoel geeft. Voor een optimaal effect is het belangrijk het materiaal dicht op de huid te leggen zodat lichaamswarmte weerkaatst wordt. Het principe werkt als volgt: Hoe meer warmte geproduceerd wordt des te meer effect het product heeft. Daarom is het goed om Back on Track tijdens de training te gebruiken. Het materiaal geeft een aangenaam gevoel zonder dat men gaat zweten. Back on Track kan ook als warming-up gebruikt worden voor de training.
Neem contact op met uw huisarts als de klachten aanhouden.

Dit product is verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL (verstelbaar).
  • S: 60 - 85 cm
  • M: 75 - 100 cm
  • L: 85 - 110 cm
  • XL:  100 - 130 cm
Wasadvies
Wassen op max. 40 graden op zuinig programma.

Merk

Back on Track

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen