BackJoy Posture+ Mini

BackJoy Posture+ Mini ondersteunt een correcte en dynamische zithouding en biedt comfort om druk en spanning in de rug te verlagen.

BackJoy Posture+ Mini

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

BackJoy Posture+ Mini ondersteunt een correcte en dynamische zithouding en biedt comfort om druk en spanning in de rug te verlagen. Het gepatenteerde zitje verbetert de zithouding en voorkomt & verlicht rugpijn door de core-spieren te activeren, de spieren te ondersteunen en het bekken naar voren te kantelen.
Gemaakt van 'Advanced Core Materials'. Makkelijk mee te nemen voor dagelijks gebruik in de auto, kantoor of in het vliegtuig. Gemakkelijk schoon te houden, zowel binnen als buiten te gebruiken.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, fuchsia, rood en blauw.

Merk

Backjoy

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen