Balneum Badolie Kalmerend

Badolie voor verzorging van de zeer droge, ruwe, jeukende huid.

Balneum Badolie Kalmerend

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Balneum Badolie Kalmerend verzorgt de zeer droge, ruwe, jeukende huid. Het is speciaal ontwikkeld om het tekort aan huideigen lipiden aan te vullen. Het herstelt en beschermt de natuurlijke huidbarrière tegen verdere uitdroging. De badolie bestaat voor een groot deel uit natuurlijke zuivere olieën. De olie vermengt zich uitstekend met het badwater (en blijft niet als een laagje op de oppervlakte drijven). Tijdens het baden wordt de huid gereinigd en vormt zich een dun laagje werkzame olie op de huid. Dit laagje helpt de vet/vochtbalans in de huid te herstellen en biedt een langdurige verzorging en bescherming. Tegelijkertijd zorgt het bestanddeel laureth 5 (polidocanol) voor een kalmerend effect op de huid. Bij regelmatig gebruik voelt de huid ontspannen, zacht en soepel.

Te gebruiken bij

  • Bad en douche
  • Droge en gevoelige huid

Productvoordelen

  • Bevat zuivere arachide olie en polidocanol
  • Dermatologisch getest en vrij van conserveringsmiddelen

Gebruiksadvies

De badolie is zeer zuinig in gebruik. Aan de binnenkant van de dop staat de maatvoering voor de juiste hoeveelheid. Ga maximaal 15-20 minuten in bad. Voor baby’s en kinderen is het voldoende om enkele minuten te baden. Dep na het baden de huid voorzichtig droog om het gevormde laagje werkzame olie te behouden.

Samenstelling

Glycine Soja, Laureth-6.5, Propylene Glycol, Ascorbyl Palmitate, Parfum, Glyceryl Stearate Citrate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene.

Bevat geen

Conserveringsmiddelen

Inhoud

200/500 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

Verkrijgbaar in verpakkingen van 200 en 500 ml.

Merk

Balneum

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen