Bausch & Lomb EasySept peroxide contactlensvloeistof

EasySept peroxide contactlensvloeistof is een 1 fase peroxide systeem. Voor zachte lenzen.

 15,06
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Bausch & Lomb EasySept peroxide contactlensvloeistof

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

EasySept peroxide contactlensvloeistof is een 1 fase peroxide systeem. De 3% waterstofperoxide vloeistof gedraagt ​​zich als een desinfecterend middel voor alle micro-organismen en garandeert perfecte reiniging na zes uur weken. Hoewel de vloeistof hard is voor bacteriën, is deze zacht voor uw lenzen. Veilig te gebruiken bij alle zachte week-, twee-weken- of maandlenzen.

Goede contactlensverzorging leidt tot het gezond en comfortabel dragen vancontactlenzen. Volg daarom de instructies op de gebruiksaanwijzing nauwkeurig op.

Te gebruiken bij

  • Reiniging en verzorging van zachte contactlenzen

Productvoordelen

  • Eén fles systeem
  • Eén-stap desinfectie en neutralisatie
  • Effectief tegen alle belangrijke micro-organismen in het oog
  • Vrij van conserveringsmiddelen 
  • Geschikt voor gevoelige ogen

Gebruiksadvies

Gebruik altijd de nieuwe lenshouder die bij elke fles EasySEPT wordt geleverd. Elke lenshouder bevat reeds een nieuwe platina disc. De platina disc is noodzakelijk voorhet effectief neutraliseren van de waterstofperoxide.

1. Was altijd uw handen voordat u de lenzen aanraakt.
2. Schroef de deksel van de lenshouder en controleer of de platina disc aanwezig is.
3. Plaats de linkerlens in het korfje met het hart. Sluit de korf voorzichtig om beschadiging aan de lens te voorkomen.
4. Plaats de rechterlens in de andere korf. Sluit de korf voorzichtig om beschadiging aan de lens te voorkomen.
5. Vul de lenshouder tot het streepje met EasySEPT vloeistof. Opmerking: vul de lenshouder pas met vloeistof als de lenzen in de korfjes zitten zodat de neutralisatie niet eerder begint dan dat de lenzen in de vloeistof zijn geplaatst.
6. Schroef direct daarna de deksel met de korfjes en lenzen op de lenshouder.
7. Draai de lenscase voorzichtig ondersteboven zodat de binnenkant van de deksel in aanraking komt met de vloeistof. Plaats de lenshouder weer rechtop.
8. Wanneer er luchtbelletjes op de platina disc verschijnen is het neutralisatie proces gestart.
9. Laat de lenzen tenminste 6 uur of de gehele nacht in de vloeistof staan.
10. Schud na minimaal 6 uur de lenshouder voorzichtig heen en weer. Neem de lenzen uit de lenshouder en zet ze in. Uw contactlensspecialist kan u adviseren om de lenzen voor het inzetten af te spoelen met een steriele zoutoplossing.
11. Gooi de resterende vloeistof weg en spoel de lenshouder om met verse EasySEPT. Laat de lenshouder aan de lucht drogen.

Indien de lenzen langer dan 24 uur achtereen in de EASYSEPT vloeistof hebben gestaan, dienen ze met verse vloeistof volgens bovenstaande procedure opnieuw te worden gedesinfecteerd.

Contra-indicaties

Niet te gebruiken in geval van allergie voor een bestandsdeel van het product. Niet te gebruiken voor thermische desinfectie.

Inhoud

360 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

  • Breng NOOIT ongeneutraliseerde EasySept peroxide contactlensvloeistof rechtstreeks in contact met uw ogen.
  • Gebruik alleen de meergeleverde speciale lenshouder inclusief de platina disc in combinatie met EasySept peroxide contactlensvloeistof. Gebruik NOOIT een andere lenshouder!
  • Zet de contactlenzen NOOIT in als ze korter dan 6 uur in EasySept peroxide contactlensvloeistof hebben gestaan. Als niet geneutraliseerde EasySept peroxide contactlensvloeistof in uw ogen komt, verwijder dan onmiddelijk uw lenzen en spoel uw ogen met stromend water.
  • Spoel lenzen NOOIT af met EasySept peroxide contactlensvloeistof voordat u ze inzet. Gebruik hiervoor een steriele zoutoplossing (saline). 


Indien irritatie of overmatig tranen optreedt, aanhoudt of verergert of indien hetgezichtsvermogen verslechtert, staak het gebruik en raadpleeg uwcontactlensspecialist.

Merk

Bausch & Lomb

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen