Tena Bed Super

TENA Bed Super biedt extra bescherming voor bedden en stoelen bij incidenteel urineverlies.

 25,35
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Tena Bed Super

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Tena Bed 60 x 90 cm is zo zacht dat het voor iedereen geschikt is, ongeacht het huidtype. Dit uiterst flexibele product is ontwikkeld voor een grote mate van comfort. Het bevat absorberende microkorrels voor een hoog beschermingsniveau. Er is altijd een absorptievariant voor de persoon die u verzorgt. Tena bed is een van de vele producten die zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met deskundigen en die professionele verzorgers helpen op een kostentechnisch verantwoorde manier dagelijkse zorg te verlenen bij urineverlies. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en absorptievarianten. Het product kan op een groot aantal manieren worden gebruikt om het comfort en de waardigheid van cliënten te behouden. De onderleggers zijn aan de achterzijde voorzien van informatie over de maat en de absorptie voor een eenvoudige herkenning.

Inhoud

35 stuks

Merk

Tena

Maten

60x90cm
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen