Bepanthen Baby Zalf

Bepanthen Baby Zalf wordt aanbevolen bij luieruitslag en ter verzorging en verzachting van tepelkloven.

* Verplichte velden

Vanaf  4,95
Aantal:

Bepanthen Baby Zalf

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bepanthen Baby Zalf wordt aanbevolen bij luieruitslag en ter verzorging en verzachting van tepelkloven. De zalf bevat een hoge concentratie dexpanthenol en ondersteunt het natuurlijke huidherstel doordat dexpanthenol diep in de huid trekt. Door de speciale samenstelling vormt Bepanthen Babyzalf een beschermende laag op de huid. Deze verzorgt de babyhuid en helpt haar natuurlijke kracht en evenwicht te behouden. Bepanthen Baby Zalf is ook gewaardeerd bij vroeggeboren baby's, omdat het één van de weinige zalven is waar géén geurstof en conserveringsmiddelen zijn toegevoegd aan de noodzakelijke bestanddelen.

Te gebruiken bij

 • Luieruitslag
 • Tepelkloven

Productvoordelen

 • Helpt het natuurlijke herstel van de huid. 
 • Goede bescherming. 
 • Bevat géén geurstof en conserveringsmiddelen. 
 • Gemakkelijk en hygiënisch in gebruik

Dosering

 • Algemeen: naar behoefte enkele malen per dag aanbrengen op de ruwe en schrale huid en ter bescherming van de huid.
 • Luieruitslag: bij verzorging van luieruitslag bij elke luier wisseling op de billetjes van de baby aanbrengen. Dagelijks gebruik helpt bij luieruitslag.
 • Verzorging van tepelkloven: Tijdens de borstvoedingsperiode na elke voeding aanbrengen. Vóór het voeden eventueel overtollige resten zalf afvegen, het is echter niet nodig de tepels vooraf te wassen.
 • Kwetsbarehuid: Dagelijks enkele malen aanbrengen op betreffende delen van de huid zoals droge voeten, benen en ellebogen.

Gebruiksadvies

Luieruitslag:

 • Ter verzorging van luieruitslag bij elke luierwisseling na het verschonen op de billetjes van de baby aanbrengen. Dagelijks gebruik helpt bij luieruitslag.

Ondersteuning van de babyhuid:

 • Ter verzachting en verzorging van de tere babyhuid naar behoefte op de huid aanbrengen en bij kleine schrale plekjes op ellebogen, handen of knietjes (bv. na het badje). 

Verzorging en verzachting van tepelkloven:

 • Tijdens de borstvoedingsperiode na elke voeding aanbrengen. Vóór het voeden eventueel overtollige resten zalf afvegen, het is echter niet nodig de tepels vooraf te wassen.

Samenstelling

Gezuiverd water, wolvet, vloeibare paraffine, witte zachte paraffine, amandelolie, dexpanthenol 5%, protegin X, witte bijenwas, cetyl- en stearyl alcohol (wasachtige substantie).

Bevat geen

Geurstof, conserveringsmiddelen

Inhoud

30/100 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

Verkrijbaar in een tube van 30 gram en 100 gram.

Merk

Bepanthen

Hoe te bewaren

Niet boven de 25°C bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen