Bepanthen Foamspray

Bepanthen Foamspray is speciaal ontwikkeld voor de pijnvrije behandeling van eerstegraads verbrandingen.

 17,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Bepanthen Foamspray

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bepanthen Foamspray is speciaal ontwikkeld voor de pijnvrije behandeling van eerstegraads verbrandingen door de zon of hete oppervlaktes zoals bijvoorbeeld de bakpan, ovenrooster of het strijkijzer. Het is een zachte foam die u op de huid sprayt en die onmiddelijk verkoelt en kalmeert. De foam wordt snel door de huid opgenomen. Tevens bevat Bepanthen Foamspray dexpanthenol (5%) dat diep doordringt en het huidherstel ondersteunt.

Te gebruiken bij

  • Eerstegraads verbrandingen
  • Verbrandingen door de zon

Productvoordelen

  • Pijnvrije behandeling
  • Ondersteunt het huidherstel

Gebruiksadvies

Verkoel de eerstegraads verbranding onmiddellijk met koud kraanwater. Dep de huid voorzichtig droog. Breng daarna Bepanthen foam spray als volgt aan: schud de bus goed, houd hem rechtop, spray op 2-5 cm van de aangedane huid totdat deze helemaal bedekt is met een dunne, witte laag foam spray. Wacht enkele minuten tot de foam spray is opgenomen. Breng indien nodig meerdere malen aan. Het is belangrijk uw arts te raadplegen als de verbranding na enkele dagen nog rood is of erger wordt. Spray niet op slijmvlies of kapotte huid. Vermijd contact met de ogen, neus, mond of oren tijdens aanbrengen op het gezicht. In geval van contact met de ogen, kapotte huid of slijmvliezen, kort spoelen met kraanwater. Niet innemen of inhaleren. Alleen voor uitwendig gebruik.

Contra-indicaties

U dient Bepanthen foam spray niet te gebruiken:

  • wanneer u overgevoelig bent voor één van de ingrediënten van Bepanthen foam spray. Indien er een overgevoeligheidsreactie optreedt, moet u de behandeling stoppen.

Samenstelling

Gezuiverd water, dexpanthenol (5%), dinatrium laureth sulfosuccinaat, triglyceride, polysorbaat 80, lecithine, watervrije ethanol, benzalkoniumchloride, natriumdiwaterstoffosfaatdihydraat, dinatriumedetaat, dinatriumfosfaatdihydraat, isobutaan, isopentaan. Drijfgas: stikstof (inert gas).

Inhoud

75 milliliter

Meer informatie

De houder staat onder druk. Stel deze niet bloot aan zonlicht of temperaturen boven 50°C. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik.

Merk

Bepanthen

Hoe te bewaren

Buiten bereik van kinderen bewaren en beneden 25 graden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen