Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem

Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem is ontwikkeld om de huid tijdens de zwangerschap en na de bevalling te versterken, te beschermen én het huidherstel te ondersteunen.

 23,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Uw buik beschermt uw baby, maar wie beschermt uw buik?
Zwangerschapsstriemen, u kunt ermee te maken krijgen. Deze ontsierende strepen op de huid ontstaan door het uitrekken. Door die rek kan uw huid niet voldoende collageen aanmaken om haar stevigheid en soepelheid te behouden. U merkt het aan jeuk en een branderig gevoel, waarna de paarse strepen ontstaan. Soms heel klein, soms groot en goed zichtbaar. De strepen verdwijnen nooit meer, wel worden ze minder zichtbaar doordat de paarse kleur afneemt.

Op tijd smeren
Striemen kunt u nooit helemaal voorkomen, omdat erfelijke factoren ook een rol spelen. U kunt er wel iets aan doen. Wacht niet op de eerste symptomen, want dan bent u al te laat. Gebruik Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem tweemaal per dag vanaf het begin van uw zwangerschap. Zo houdt u uw huid in optimale conditie en vergroot u de kans om striemen te voorkomen of in elk geval te verminderen.

Waarom Bepanthen
Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem is speciaal ontwikkeld om de huid tijdens de zwangerschap en na de bevalling te versterken, te beschermen én het huidherstel te ondersteunen. De balsem helpt effectief dankzij de unieke samenstelling:

 • Centella Asiatica (plantenextract) stimuleert de aanmaak van collageen. Dit versterkt de huid tijdens het uitrekken door de zwangerschap en vermindert striemen.
 • Gezuiverde olijfolie vult de huidvetten aan tijdens het oprekken van de huid. Hierdoor blijft de huid elastisch en soepel en kunt u striemen voorkomen. 
 • Dexpanthenol (Provitamine B5) dringt diep in de huid, voedt de huid en ondersteunt zo het huidherstel.

Productvoordelen

Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem kunt u met een gerust gevoel gebruiken.

 • De balsem is geschikt voor de gevoelige huid
 • Dermatologisch getest
 • Hypoallergeen 
 • Bevat geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen 
 • De balsem heeft een discreet, aangenaam parfum en voelt zacht en licht aan op de huid. 
 • De balsem is gemakkelijk aan te brengen met een hygiënisch pompsysteem, trekt snel in en plakt niet.

Gebruiksadvies

 • Masseer de balsem zachtjes en gelijkmatig in op plaatsen waar de huid het meest oprekt zoals buik, borsten, billen en benen. 
 • Gebruik de balsem twee maal per dag voor het beste resultaat, bijvoorbeeld na het douchen. 
 • Begin dagelijks te smeren vanaf het begin van je zwangerschap. Zo vergroot u de kans om striemen te voorkomen en in elk geval te verminderen.
 • Blijf de balsem gebruiken in de periode na de bevalling, zo helpt u de huid in conditie.

Samenstelling

De balsem helpt effectief dankzij de unieke samenstelling: Centella Asiatica (plantenextract), Gezuiverde olijfolie, Dexpanthenol (Provitamine B5).

Bevat geen

Kleurstoffen, conserveringsmiddelen

Inhoud

150 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon met pompsysteem

Merk

Bepanthen

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen