Best4Body Verbandshirt Kind Lange Mouw

Zilvertextiel maakt het mogelijk om uiterst effectief en efficiënt zowel preventief als curatief, infecties op de huid aan te pakken.

Best4Body Verbandshirt Kind Lange Mouw

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Zilvertextiel maakt het mogelijk om uiterst effectief en efficiënt zowel preventief als curatief, infecties op de huid aan te pakken. Patiënten en artsen / behandelaars die dagelijks geconfronteerd worden met huidproblemen zoals: Eczeem, Psoriasis, Intertrigo, Hyperhidrosis, Hidradenitis, Diabetes Mellitus, Candida Albicans en andere huidaandoeningen, zullen hiervan de grote voordelen ondervinden. De hydrofobische eigenschappen van de zilverdraden bevorderen het vochttransport en zorgen voor een snelle verdamping. De geladen zilverionen in het garen van de Best4Body verbandmiddelen elimineren direct de groei van schimmels en bacteriën en neutraliseren direct de onacceptabele geur door de ammoniak- en eiwitbindende eigenschappen.

Te gebruiken bij

  • Eczeem
  • Lichaamsgeur
  • Neurodermitis
  • Psoriasis
  • Syndroom van Raynaud
  • Overmatig transpireren (hyperhidrose) 

Gebruiksadvies

Het verdient aanbeveling de Best4Body verbandmiddelen ook 's nachts te gebruiken.

Inhoud

1 exemplaar

Productvorm

Shirt, Verband

Meer informatie

Verkrijgbaar in wit (maat 68, 80, 92, 104, 116, 128, 140, 152) en zwart (maat 92, 98 - 104, 110 - 116, 122 - 128, 134 - 140, 152).

Merk

Best4Body

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen