Best4Feet Antibacteriële Verbandsok Kind

Deze functionele en comfortabele sokken met puur zilvergaren zijn een uitkomst bij veel voetklachten en zijn aangenaam in gebruik.

Best4Feet Antibacteriële Verbandsok Kind

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Deze functionele en comfortabele sokken met puur zilvergaren zijn een uitkomst bij veel voetklachten en zijn aangenaam in gebruik. In tegenstelling tot de vele sprays, poeders of crèmes is de werking van Best4Feet 100% natuurlijk. Best4Feet maakt gebruik van één van de oudste medicinale middelen die bestaan: puur zilver, dat is verwerkt in gepatenteerd zilvergaren. Dit garen is volkomen natuurlijk, niet giftig en bevat geen chemicaliën of pesticiden. Best4Feet producten werken antistatisch, zijn daardoor ESD-veilig en geschikt voor gebruik in EPA-omgeving. Best4Feet producten worden aanbevolen door de British Raynaudâ s & Scleroderma Association. Veelvuldig wassen is niet van invloed op de werking. Samenstelling: 66% katoen, 20% polyamide, 5% Elasthaan, 9% puur zilver

Te gebruiken bij

 • Blarenpreventie 
 • Koude voeten 
 • Transpiratie 
 • Raynaud-syndroom

Productvoordelen

 • Stoppen zweetvoetengeur binnen één uur! 
 • Helpen effectief tegen voetschimmel en zwemmerseczeem 
 • Bestrijden transpirerende voeten (plantaire hyperhidrose) 
 • Activeren een natuurlijk warmte-evenwicht: koel in de zomer, warm in de winter (wintervoeten) 
 • Zijn bijzonder geschikt voor sportgebruik 
 • Bevatten 9% puur zilver 
 • In de kleuren zwart en wit

Gebruiksadvies

Voor een goede werking is het van belang dat de zilversokken dagelijks gewisseld worden voor een schoon paar. Door gebruik vormt zich vuil e.d. tussen het zilver en het huidoppervlak en vermindert daardoor de optimale werking. Indien de sokken ook 's nachts worden gedragen, 2x daags verschonen. Geen wasverzachter gebruiken.

Inhoud

1 paar

Meer informatie

Verkrijgbaar in de maten 19-22, 23-26, 27-30 en 31-34. Verkrijgbaar in zwart of wit.

Merk

Best4Feet

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen