Bibi Basisfles

Het Bibi basisflesje is uw baby’s eerste flesje. Deze wordt gebruikt om de overgang van borstvoeding naar flesvoeding in te leiden.

Bibi Basisfles

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De getailleerde vorm zorgt ervoor dat de fles, in twee maten (125ml, 250ml) beschikbaar, eenvoudig beet te houden is. De doseerschaal is eenvoudig af te lezen zodat u eenvoudig kunt doseren. Op de flessenhals kunnen eenvoudig verschillende vormen en materialen geplaatst worden. Ook niet onbelangrijk, onze trendy ontwerpen bieden een individuele stijl. Onze uitgebreide keuze in motieven zijn geprint in kleuren die even veilig zijn voor voedsel als de stof waar het basisflesje van gemaakt is: bisfenol A-vrije polyamide.

Te gebruiken bij

  • Flesvoeding

Productvoordelen

  • Onbreekbaar 
  • Vaatwasserbestendig
  • BPA-vrij
  • Eenvoudig vast te houden door de getailleerde vorm
  • Trendy ontwerp

Inhoud

125 of 250 milliliter

Meer informatie

Verkrijgbaar in 125 en 250 ml. Geleverd product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

Merk

Bibi

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen