Multi-Gyn Actigel

Behandelt en voorkomt bacteriële vaginale ongemakken 15,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Multi-Gyn Actigel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Multi-Gyn ActiGel is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex. Het heeft de unieke eigenschap om de hechting van schadelijke bacteriën te blokkeren en op deze wijze dergelijke bacteriën te neutraliseren. Aanvullend op het belangrijke effect van het blokkeren van schadelijke bacteriën, ondersteunt Multi-Gyn ActiGel het natuurlijk herstelmechanisme van het weefsel en optimaliseert het de conditie van het slijmvlies. Het zorgt direct voor een juiste vaginale zuurgraad (pH-waarde). De nuttige melkzuurbacteriën (Lactobacillen) worden gestimuleerd in hun ontwikkeling en op deze wijze creëert Multi-Gyn ActiGel een optimale flora die ongemakken voorkomt.

Te gebruiken bij

 • Vaginale ongemakken zoals jeuk, irritatie, geur en afscheiding

Productvoordelen

 • Behandelt en voorkomt bacteriële vaginose
 • Gaat onaangename geur en afscheiding tegen
 • Werkt direct verzachtend bij jeuk, schraalheid en irritaties
 • Herstelt de natuurlijke pH waarde (zuurgraad)
 • Optimaliseert de vaginale flora en de conditie van het slijmvlies
 • Is plantaardig en veilig
 • 100 % natuurlijk, zonder conserveermiddelen
 • Zowel voor uitwendig als inwendig gebruik

Dosering

 • Minimaal 2 maal per dag gedurende minimaal 5 dagen bij bacteriële vaginose
 • In geval van vaginale ongemakken zoals jeuk, branderigheid,irritaties, gevoeligheid, roodheid en schraalheid minimaal 1 keer per dag, of zo vaak als het direct verzachtendeeffect gewenst is, in ruime hoeveelheid uitwendig en/of inwendigaanbrengen

Gebruiksadvies

Uitwendige toepassing: Draai de dop van de tube. Voordat u ActiGel de eerste keer kunt gaan gebruiken moet u met de achterzijde van de dop een gaatje prikken in de verzegelde opening van de tube. Neem de tube in één hand en houd de wijsvinger van uw andere hand dicht bij de tube. Knijp zachtjes in de tube. Blijf knijpen tot u een ruime hoeveelheid op uw wijsvinger heeft. De hoeveelheid op uw wijsvinger is vergelijkbaar met de grootte van uw vingertop (ongeveer 2 ml).   Breng de gel aan op de uitwendige schaamstreek.

Inwendige toepassing: Voor inwendige toepassing van Multi-Gyn ActiGel gebruikt u de inbreng-canule. Deze is bijgesloten in het doosje en wordt op de tube geschroefd. Hiermee brengt u de gel in de vagina, waar de gel langere tijd werkzaam is. Na gebruik kunt u de canule op de tube laten, even afwassen onder de warme kraan en afsluiten met het dopje. U kunt de gel ook met uw vinger inbrengen. Was eerst uw handen. De hoeveelheid gel die u met uw wijsvinger in kunt brengen is vergelijkbaar met de grootte van uw vingertop (2 ml). Draai de dop van de tube.Voordat u ActiGel de eerste keer kunt gaan gebruiken moet u met de achterzijde van de dop een gaatje prikken in de verzegelde opening van de tube. Breng de applicator, die op de tube blijft, in de vagina. De vagina is 7 á 8 cm lang en dit komt ongeveer overeen met de lengte van de wijsvinger van een vrouw. De lengte van de applicator is ongeveer even lang en kan de baarmoedermond dus niet beschadigen. Draai de speciale applicator,die zich in het doosje bevindt, op de tube. Knijp zachtjes in de tube. U heeft minimaal de hoeveelheid ter grootte van uw vingertop nodig. Er is geen beperking in gebruik dus het is geen bezwaar als u meer inbrengt in de vagina. Haal het schroefdopje van de applicator. Na gebruik kunt u de applicator op de tube laten zitten en afspoelen onder de warme kraan. Neem de tube in één hand en knijp zachtjes in de tube totdat de gel uit de voorkant van de applicator komt. Als de gel eruit komt weet u dat de applicator gevuld is met gel en klaar is voor gebruik. Oefen hoeveel gel eruit komt als u de tube licht inknijpt; u heeft minimaal de hoeveelheid van een vingertop nodig (2 ml). Plaats voor dat u de tube opbergt het schroefdopje weer op de canule.

Bijwerkingen

 • Indien u zwanger wilt worden moet u ActiGel niet gebruiken in de uren direct voor en na gemeenschap. 
 • Na het aanbrengen kan een tintelend gevoel ontstaan. Dit is normaal en het gevoel verdwijnt na enkele minuten.

Zwangerschap / Borstvoeding

Multi-Gyn ActiGel kan zonder bezwaar tijdens zwangerschap en periode van borstvoeding gebruikt worden.

Samenstelling

 Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer, Xanthan Gum, Glycerin en Caprylyl Glycol.

Inhoud

50 milliliter

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Bioclin

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen