Multi-Gyn Bruistabletten

Multi-Gyn Bruistabletten ondersteunen de groei van nuttige lactobacillen (melkzuurbacteriën) en optimaliseren de natuurlijke conditie van de vagina.

 7,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Multi-Gyn Bruistabletten

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Multi-Gyn Bruistabletten ondersteunen de groei van nuttige lactobacillen (melkzuurbacteriën) en optimaliseren de natuurlijke conditie van de vagina. Deze geconcentreerde bruistabletten bestaan uit natuurlijke ingrediënten zonder conserveermiddel. Conserveermiddelen remmen de groei van de nuttige lactobacillen (melkzuurbacteriën) en tasten zo de natuurlijke conditie van de vagina aan. Met Multi-Gyn Bruistabletten zonder conserveermiddel en met het speciaal ontwikkelde CurAloe extract, maakt u de ideale intiem-vloeistof voor een goede en veilige reiniging van de vagina en bevordert u een optimale vaginale flora. Multi-Gyn Bruistabletten helpen vaginale problemen voorkomen en ondersteunen bij de behandeling van infectie; het gaat daarbij zowel om bacteriële alsook schimmelinfectie. Multi-Gyn Bruistabletten helpen onaangename geur tegengaan en overvloedige afscheiding te normaliseren. Multi-Gyn Bruistabletten bevatten uitsluitend natuurlijke componenten die de groei van nuttige lactobacillen (melkzuurbacteriën) ondersteunen en het CurAloe extract van de Aloë Barbadensis Miller plant dat de weefselconditie van de vagina optimaliseert. Multi-Gyn Bruistabletten bevatten geen geurstoffen en geen ingrediënten van dierlijke afkomst. Het bevat geen conserveermiddelen, hormonen of parfum en kent geen schadelijke neveneffecten.

Te gebruiken bij

 • Reiniging van de vagina
 • Voorkomen van vaginale ongemakken

Productvoordelen

 • Werkt direct reinigend.
 • Zorgt voor een intensieve intiem-hygiëne.
 • Helpt vaginale infecties voorkomen.
 • Makkelijk in gebruik.
 • 100% natuurlijk, zonder conserveermiddelen.
 • Dosering

  Kant en klaar dosering: 1 tablet voor 1 spoeling. Hoe vaak vaginaal douchen aan te raden is hangt af van de individuele conditie van de vagina (sommige vrouwen zijn bijvoorbeeld gevoeliger voor infectie dan anderen), de levensstijl, de seksuele activiteit, de menstruatie, etcetera. In het algemeen is 1x per week vaginaal douchen voldoende voor een goede vaginale hygiëne. Indien u behoefte heeft aan extra vaginale hygiëne, zoals bij de menstruatie of ter voorkoming van vaginale ongemakken, volstaat in het algemeen 3 maal douchen per week. Voor het verlichten van vaginale problemen en ter ondersteuning van de behandeling van een vaginale infectie wordt geadviseerd om 2x per dag vaginaal te douchen gedurende 5 dagen.

  Gebruiksadvies

  Inwendig toepassen met de Multi-Gyn Vaginale Douche. Eén Multi-Gyn Bruistablet doorbreken op breeklijn en oplossen in de doucheflacon met lauwwarm water. Vervolgens de canule op de flacon plaatsen en de canule inbrengen in de vagina. Door de flacon rustig en volledig in te knijpen wordt met de vloeistof de vagina gereinigd.

  Bijwerkingen

  Multi-Gyn Bruistabletten kennen geen schadelijke neveneffecten.

  Contra-indicaties

  Wanneer u zwanger wilt worden wordt afgeraden binnen een dag na geslachtsgemeenschap vaginaal te douchen.

  Samenstelling

  Natrium bicarbonaat, citroenzuur, aloe vera poeder, lactose, ascorbine zuur

  Bevat geen

  Conserveermiddelen, ingrediënten van dierlijke afkomst

  Inhoud

  10 stuks

  Verpakkingsvorm

  Flacon

  Meer informatie

  • Let op: de vaginale douche is niet bijgesloten.

  Merk

  Bioclin

  De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.  Trustpilot
  Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

  Een moment geduld aub...

  Toegevoegd aan je winkelmand

  Verder winkelen
  Naar kassa en afrekenen
  Verder winkelen
  Naar kassa en afrekenen