Multi-Gyn Femiwash

Bioclin Multi-gyn Femiwash voor een optimale dagelijkse intieme hygiëne. 6,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Multi-Gyn Femiwash

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Multi-Gyn FemiWash beschermt en herstelt de vaginale flora. Multi-Gyn FemiWash bevat melkzuur, een lichaamseigen product, waardoor de zuurgraad in de vagina in balans wordt gehouden. De groei van lactobacillen wordt gestimuleerd en de vaginale flora wordt hersteld. Multi-Gyn FemiWash bevat het gepatenteerde 2QR complex dat schadelijke bacteriën blokkeert. Multi-Gyn FemiWash reinigt veilig en zeer mild door de 3 uiterst milde wasactieve stoffen die de huid goed reinigen en de beschermende huidvetlaag snel herstellen. FemiWash is het mildste product voor intiemhygiëne, met een zeer hoge L/D waarde van 392,8  (L /D waarde is een maatstaf voor de  mildheid van wasactieve stoffen, hoe hoger de waarde hoe milder). FemiWash is ook uitermate geschikt voor de dagelijkse hygiëne van een zeer gevoelige huid en bij eczeem. Multi-Gyn FemiWash laat een heerlijk fris, verzorgd en zacht gevoel achter. 

Te gebruiken bij

 • Intieme verzorging voor de vrouw
 • Herstellen vaginale flora

Productvoordelen

 • Geconcentreerde, zeer milde mousse.
 • Niet irriterend, zelfs voor de meest gevoelige huid.
 • Beschermt en optimaliseert de vaginale flora en huidflora.
 • Natuurlijke hydraterende componenten voor een optimale vochtbalans.
 • Zeepvrij, zonder parfum.
 • 100% natuurlijk, zonder conserveermiddelen.
 • Dosering

  FemiWash is te gebruiken door een kleine hoeveelheid op de hand aan te brengen en over het te reinigen gebied uit te spreiden. Vervolgens met water afspoelen. FemiWash is ook uitermate geschikt voor de dagelijkse hygiëne van een zeer gevoelige huid en bij eczeem. Multi-Gyn FemiWash laat een heerlijk fris, verzorgd en zacht gevoel achter. 

  Bevat geen

  Conserveermiddelen, parfum

  Inhoud

  100 milliliter

  Verpakkingsvorm

  Flacon

  Merk

  Bioclin

  De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.  Trustpilot
  Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

  Een moment geduld aub...

  Toegevoegd aan je winkelmand

  Verder winkelen
  Naar kassa en afrekenen
  Verder winkelen
  Naar kassa en afrekenen