Multi-Gyn Vaginale Douche

Multi-Gyn Vaginale Douche heeft direct effect bij de intensieve reiniging van de vagina en helpt bij het voorkomen van vaginale ongemakken zoals jeuk en branderigheid of onaangename afscheiding en geur.

 10,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Multi-Gyn Vaginale Douche

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Multi-Gyn Vaginale Douche heeft direct effect bij de intensieve reiniging van de vagina en helpt bij het voorkomen van vaginale ongemakken zoals jeuk en branderigheid of onaangename afscheiding en geur. De douche is ergonomisch gevormd en voorzien van een zachte canule van medicinale kunststof met spoelgaten aan zowel de voor- als de zijkant. Hierdoor wordt de vagina optimaal gereinigd op een vrouwvriendelijke en veilige manier. Daarnaast is de douche makkelijk en in iedere gewenste positie te gebruiken. De douche is geregistreerd als medisch hulpmiddel en is ontwikkeld in samenwerking met een team van medisch specialisten en ontwerpingenieurs. Een goede en vooral juiste vaginale hygiëne is belangrijk, met name bij seksuele activiteit, tijdens de menstruatie en in geval van een (lichte) vaginale infectie. Bij vaginaal spoelen worden de weefsel- en afscheidingsresten, die zich verzameld hebben in de uitstulpingen naast de baarmoedermond verwijderd en ook de baarmoedermond wordt dan gereinigd.

Te gebruiken bij

  • Intensieve reiniging van de vagina

Productvoordelen

  • Reinigt optimaal doordat de vloeistof zowel naar voren als langs de zijkanten van de canule spoelt.
  • Gladde, zachte canule van medische kunststof.
  • Speciaal membraan voorkomt drukopbouw en zorgt voor een veilig spoel-effect. Dit membraan voorkomt tevens het terugzuigen van spoelvloeistof, waardoor deze zuiver blijft.
  • Kan eenvoudig in elke gewenste positie worden gebruikt door handzame knijpflacon met soepele inbreng-hoek.
  • Is ergonomisch gevormd voor comfortabel gebruik.
  • Ideaal te gebruiken in combinatie met Multi-Gyn Bruistabletten voor een optimale vaginale flora.
  • Langdurig te gebruiken.

Dosering

Hoe vaak vaginaal douchen aan te raden is hangt af van de individuele conditie van de vagina (sommige vrouwen zijn bijvoorbeeld gevoeliger voor infectie dan anderen), de levensstijl, de seksuele activiteit, de menstruatie, etcetera. In het algemeen is 1x per week vaginaal douchen voldoende voor een goede vaginale hygiëne. I dien u behoefte heeft aan extra vaginale hygiëne, zoals bij de menstruatie of ter voorkoming van vaginale ongemakken, volstaat in het algemeen 3 maal douchen per week. Voor het verlichten van vaginale problemen en ter ondersteuning van de behandeling van een vaginale infectie wordt geadviseerd om 2x per dag vaginaal te douchen gedurende 5 dagen.

Gebruiksadvies

Bij voorkeur toepassen met de speciaal daarvoor ontwikkelde Multi-Gyn vaginale bruistabletten. De vaginale douche is te gebruiken; staand onder de douche, zittend op het toilet, liggend in bad. Het is belangrijk om te weten dat de spoeling tijdens het gebruik weg zal lopen. Probeer voor uzelf de prettigste en meest praktische houding en plaats te vinden om te spoelen. Inwendig toepassen met de Multi-Gyn Vaginale Douche. Eén Multi-Gyn Bruistablet doorbreken op breeklijn en oplossen in de doucheflacon met lauwwarm water. Vervolgens de canule op de flacon plaatsen en de canule inbrengen in de vagina. Door de flacon rustig en volledig in te knijpen wordt met de vloeistof de vagina gereinigd.

Contra-indicaties

Indien u zwanger wilt worden wordt afgeraden om binnen een dag na de geslachtsgemeenschap vaginaal te douchen

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

De canule kan gebogen worden in ieder gewenste positie, aangepast aan de individuele bouw van de gebruiker. Het materiaal van de canule is een speciaal medisch plastic. Zie ook bijsluiter. Bioclin Multi-Gyn Bruistabletten zijn los te bestellen.

Merk

Bioclin

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen