Bisolvon Drank 8mg/5ml

Een sterke oplossing bij vastzittende hoest. Het lost het slijm op en helpt bij het vrijmaken van de luchtwegen.Bisolvon Drank 8mg/5ml

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bisolvon is effectief in de behandeling van vastzittende hoest. Het kortademige gevoel in de borstkast is het resultaat van te veel dik slijm in de luchtwegen. Hierdoor ontstaat een natuurlijke reactie om van het slijm af te komen: u gaat hoesten. Bisolvon drank helpt de luchtwegen vrij te maken, door het slijm af te breken. Bisolvon bevat broomhexine, een goed verdraagbaar en effectief ingrediënt, dat het slijm dunner en vloeibaarder maakt, zodat het slijm makkelijker kan worden opgehoest.

Te gebruiken bij

 • Vastzittende hoest

Productvoordelen

 • De werkzame stof, broomhexine, helpt het lichaam bij het dunner maken van slijm in de luchtwegen
 • Bisolvon drank verhoogt de productie van waterachtig slijm in de luchtwegen en maakt het slijm dunner en minder klevering
 • Dankzij dit verdunnend effect, maakt Bisolvon het de luchtwegen makkelijker om het het slijm te transporteren. Het slijm wordt makkelijker opgehoest en je herstelt sneller

Dosering

Kinderen boven de 10 jaar en volwassenen: driemaal per dag 2½ - 10 ml.

Gebruiksadvies

In de verpakking zit een maatschaaltje. Hierop zijn deelstrepen aangegeven in milliliters (1,25; 2,5 ml en 5 ml). U kunt hiermee de benodigde hoeveelheid afmeten. Het maatschaaltje gevuld tot aan de eerste deelstreep is 1,25 ml. Het maatschaaltje gevuld tot aan de middelste deelstreep is 2,5 ml. Het maatschaaltje gevuld tot aan de bovenste deelstreep is 5 ml.

Bijwerkingen

Vaak voorkomende bijwerkingen (bij 1 tot 10 op de 100 gebruikers):

 • Milde bijwerkingen in het maag-darmkanaal 

Soms voorkomende bijwerkingen (bij 1 tot 10 op de 1.000 gebruikers):

 • duizeligheid
 • pijn in de bovenbuik
 • misselijkheid
 • overgeven
 • diarree

Interacties

Gelijktijdig gebruik van broomhexine en antibiotica (amoxicilline, erythromycine, doxycycline, cefuroxim) leidt tot hogere antibioticaspiegels in het longweefsel.

Zwangerschap / Borstvoeding

Bisolvon drank tijdens de zwangerschap overleggen met uw arts. Bisolvon drank tijdens de borstvoeding wordt ontraden, broomhexine wordt uitgescheiden in moedermelk.

Contra-indicaties

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?

 • Bij kinderen onder 2 jaar

Samenstelling

Bromhexine hydrochloride (8mg per 5 ml), vloeibare malitol (E965), benzoëzuur (E210), kersenaroma, chocola-aroma, levomenthol en gedeminiraliseerd water.

Beïnvloedt rijvaardigheid

Bij het gebruik van dit product kan duizeligheid optreden. Hiermee dient rekening gehouden te worden bij activiteiten zoals het besturen van voertuigen en het bedienen van machines.

Bevat geen

Suiker, gluten, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en alcohol.

Inhoud

125 of 200 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

Bisolvon Drank 8mg/5ml is verkrijgbaar in flacons van 125 ml en 200 ml.

Merk

Bisolvon

Sterkte

8 mg/5ml

Hoe te bewaren

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Niet in de koelkast of vriezer bewaren. Beschermen tegen licht.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen