Bisolvon Drank voor Kinderen

Bisolvon drank voor kinderen lost de hoest op. De verzachtende drank, pakt de oorzaak (slijm) aan, en niet alleen de verschijnselen.

Bisolvon Drank voor Kinderen

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bisolvon drank voor kinderen wordt gebruikt als er sprake is van hoest met vastzittend slijm,dat moeilijk op te hoesten is. Soms is een reutelend geluid hoorbaar vanuit de borstkas van uw kind, wanneer het ademt of hoest. De speciale formule voor kinderen heeft een aangename smaak.

Te gebruiken bij

  • Hoest met vastzittend slijm

Productvoordelen

  • Lost vastzittende hoest op 
  • Werkzame stof broomhexine 4 mg 
  • Te gebruiken vanaf 2 jaar 
  • Na opening een half jaar houdbaar 
  • Suikervrij dus geschikt voor diabetici 
  • Glutenvrij

Dosering

  • Kinderen van 2 tot 5 jaar: driemaal per dag 2 ½ tot 5 ml
  • Kinderen van 5 tot 10 jaar: driemaal per dag 5 tot 10 ml

Gebruiksadvies

In de verpakking zit een maatschaaltje. Hierop zijn deelstrepen aangegeven in milliliters (1,25; 2,5 ml en 5 ml). U kunt hiermee de benodigde hoeveelheid afmeten. Het maatschaaltje gevuld tot aan de eerste deelstreep is 1,25 ml. Het maatschaaltje gevuld tot aan de middelste deelstreep is 2,5 ml; het maatschaaltje gevuld tot aan de bovenste deelstreep is 5 ml.

Bisolvon drank voor kinderen begint na ongeveer vijf uur te werken. Als door het loskomen van het slijm de luchtwegen gereinigd worden, vermindert het hoesten en wordt het ademen gemakkelijker. Het duurt enige dagen voor dit effect optimaal is. U moet daarom het innemen van Bisolvon drank voor kinderen niet te vlug staken.

Bijwerkingen

Vaak treden lichte bijwerkingen op van het maagdarmkanaal. Soms kan misselijkheid, braken en diarree voorkomen. Zie verder de bijsluiter.

Interacties

Gelijktijdig gebruik van Bisolvon drank voor kinderen en antibiotica (amoxicilline, erythromycine, doxycycline, cefuroxim) leidt tot hogere antibioticaspiegels in het longweefsel.

Zwangerschap / Borstvoeding

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden, of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Contra-indicaties

Gebruik Bisolvon drank voor kinderen niet:

  • bij kinderen jonger dan 2 jaar

Samenstelling

Bromhexine hydrochloride (4mg per 5 ml), vloeibare malitol (E965), sucralose (E955), benzoëzuur (E210), kersenaroma, chocola-aroma, levomenthol en gedeminiraliseerd water.

Inhoud

125 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

Bisolvon Drank voor Kinderen is verkrijgbaar met neutrale smaak of aardbeiensmaak.

Merk

Bisolvon

Sterkte

4 mg/5ml

Hoe te bewaren

Bisolvon drank voor kinderen buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Niet in de koelkast of vriezer bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen