Blessurehoek Enkelsteun

De Blessurehoek Enkelsteun biedt veel steun rond het enkelgewricht, waardoor de stabiliteit in het gewricht wordt verbeterd.

Blessurehoek Enkelsteun

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Blessurehoek Enkelsteun biedt veel steun rond het enkelgewricht, waardoor de stabiliteit in het gewricht wordt verbeterd. Dankzij de banden kunt u zelf de steun instellen naar eigen behoefte. De enkelsteun heeft een uitstekende pasvorm en past moeiteloos in vrijwel elke schoen. Rond de kwetsbare gebieden van de enkel zijn comfortzones aangebracht door middel van gepolsterd materiaal.

Te gebruiken bij

  • Lichte instabiliteit 
  • Slijtage/artrose 
  • Pijnlijke enkel

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

De enkelsteun is verkrijgbaar voor de linker- en rechterenkel in verschillende maten (het getal in centimeter staat voor de omtrek van de enkel): maat 1 (26 - 29 cm), maat 2 (29 - 32 cm), maat 3 (32 - 35 cm), maat 4 (35 - 38 cm) en maat 5 (38 - 41 cm).

Merk

Blessurehoek

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen