Apotheker
Jos heeft bijna twintig jaar ervaring als apotheker. Hij heeft in verschillende openbare apotheken in Noord-Nederland gewerkt en werkt momenteel als apotheker voor Service Apotheek en Leef.nl. Daarnaast is hij hoofdredacteur van een apothekersvakblad en is hij mede-oprichter van een scholingsinstituut voor inhalatiemedicatie. Hij heeft een brede kennis van de behandeling met geneesmiddelen van aandoeningen waarvoor u naar de huisarts gaat.

Braakvlucht

Een vliegvakantie, wie verheugt zich daar nou niet op? Altijd een heerlijk vooruitzicht om binnen een paar uur in een compleet andere wereld te stappen en onderweg heerlijk te ontspannen. Vliegend van Dubai naar Milaan met onze destijds zevenjarige zoon ondervond ik dat het ook minder comfortabel kan verlopen.

Na het eten van een roereitje bij het vliegtuigontbijt kreeg onze zoon een acute maagdarminfectie. Kokhalzend baande hij zich keer op keer een weg door het gangpad naar een van de piepkleine toiletten waar hij zijn maaginhoud meerdere malen aan het luchtruim toevertrouwde. Het advies van een ongerust toegesnelde arts - er zit er in elk vliegtuig kennelijk wel een - om de salmonella met cola te bestrijden mocht helaas niet baten. Vlak voor het inzetten van de daling bleken alle toiletten bezet en belandde een nieuwe gulp braaksel pardoes op de handtas van een dame, die deze pontificaal in het gangpad had neergezet. Zo’n tas hoort daar natuurlijk niet, maar mevrouw was not amused. Bij de tussenlanding op Milaan kreeg hij door een kordate dokter een flinke spuit met antibraakmiddel in zijn bil toegediend. Het tweede deel van de reis naar Nederland verliep rustig, afgezien van het ongemak dat aangekomen op Schiphol onze koffers zoek bleken.

 

Sindsdien behoort een anti-misselijkheidsmiddel tot onze huis- en reisapotheek, gaan de braakzakjes en vochtige doekjes mee in de handbagage én niet te vergeten, wantrouwen we vliegtuigeieren.


Verstuur reactie
* Verplichte veldenUw privacy is in veilige handen. Leef.nl gaat discreet met uw vragen en gegevens om.

Service van Leef

  • Besteld voor 16.00 uur, morgen geleverd
  • Gratis levering bij orders boven de 50 euro.
  • Gratis afhalen bij uw apotheek

Klantenservice

Heeft u vragen? Bel onze klantenservice 0800 - 555 43 21


Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen