Longarts
Wanda is geboren in Den Haag en bracht het grootste deel van haar jeugd in Borneo en Soedan door. Tijdens de middelbare school ging zij naar een internaat in Den Haag. Ze studeerde in Leiden en deed haar deelopleiding Interne Geneeskunde in het Groene Hart ziekenhuis in Gouda. De opleiding tot longarts deed zij in het VUMC in Amsterdam. Wanda is allround longarts. De eerste jaren bekwaamde zij zich in de palliatieve zorg en in ethische kwesties rond het levenseinde. Momenteel is ze werkzaam in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam als longarts-oncoloog. Daarnaast is Wanda voorzitter van de Stichting Rookpreventie Jeugd en samen met collega en vriendin longarts Pauline Dekker won zij de prestigieuze KWF-Muntendam prijs. Wanda is gehuwd, heeft drie kinderen en woont in Amsterdam.

Publicaties:

Nederland stopt! Met roken en Motiveren kun je leren (voor gezondheidswerkers).

Vandaag is de eerste dag van de rest van uw leven

Aan het eind van het jaar word ik soms wat weemoedig. Alweer een jaar voorbij, er is zoveel gebeurd, en ook zoveel niet gebeurd. Het is goed om eens te overpeinzen wat er goed was dit jaar en tegelijkertijd te bedenken wat u zelf anders of beter had kunnen doen.

Er ligt weer een heel nieuw jaar voor u. Gebruik de komende tijd om te reflecteren over waar u over tien jaar zou willen zijn. Hoe ziet u er dan uit, met wie bent u dan? Hoe is uw conditie, uw stemming, waar woont u? Dan kunt u zich bedenken wat u nu moet doen om daar te komen. Of wat u nu beter kan laten om die kans op het bereiken wat u wilt zo groot mogelijk te laten zijn. Een lange termijn visie met een korte termijn plan. Dat onderscheidt ons van dieren. U kunt het verschil maken.

 

Gelukkig nieuwjaar


Verstuur reactie
* Verplichte veldenUw privacy is in veilige handen. Leef.nl gaat discreet met uw vragen en gegevens om.

Service van Leef

  • Besteld voor 16.00 uur, morgen geleverd
  • Gratis levering bij orders boven de 50 euro.
  • Gratis afhalen bij uw apotheek

Klantenservice

Heeft u vragen? Bel onze klantenservice 0800 - 555 43 21


Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen