Aandoeningen

De griepprik, moet dat nou?

Blog

Moet ik hem halen of niet? Waarom elk jaar weer een nieuwe prik? Welk nut heeft het eigenlijk? Waarom ik? Dit zijn zo van die vragen die bij u op kunnen komen wanneer rond deze tijd de uitnodiging voor de griepprik u bereikt.


Lees meer

Stilzitten bij gewrichtsslijtage?

Blog Mevrouw Bakker wist het zeker; dit was het begin van het einde. Op de verwijsbrief van haar huisarts stond: knie-artrose. “Is fysiotherapie wel zinvol?”, vroeg ze.
Lees meer

Levenslang kanker

Blog Het scheiden van mijn rol als echtgenoot van die als zorgverlener was voor mij een van de moeilijkste dingen toen de diagnose leukemie bij mijn vrouw werd gesteld. Probeer de statistische kans op bijwerkingen van chemotherapie maar eens uit te leggen aan iemand die doodsbenauwd is om dood te gaan. En probeer vaktaal maar eens te vermijden als u samen op gesprek bent bij de oncoloog.
Lees meer

Prikkelbare darmen

Blog Er zijn gezelliger gespreksonderwerpen dan praten over poep. Toch heeft een op de vijf á zes vrouwen in Nederland last van het Prikkelbare Darm Syndroom, afgekort als PDS en vroeger ook wel spastische darm genoemd. De belangrijkste klachten zijn buikpijn, diarree of obstipatie of een afwisseling ervan. Misschien dus goed om het wél eens over poep te hebben.
Lees meer

Service van Leef

  • Besteld voor 16.00 uur, morgen geleverd
  • Gratis levering bij orders boven de 50 euro.
  • Gratis afhalen bij uw apotheek

Klantenservice

Heeft u vragen? Bel onze klantenservice 0800 - 555 43 21


Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen