Vrouw

APK voor uw lijf

Blog

Mijn auto gaat ieder jaar voor een APK, om te voorkomen dat ik problemen krijg. Het kost wat geld, maar iedere keer ben ik toch weer blij als hij goedgekeurd wordt. Mijn lijf is 45 jaar oud. Ik sta aan het begin van de overgang. Ik rook niet, drink nauwelijks, maar beweeg wel wat te weinig. Ik weet dat tijdens de overgang de kans op hart- en vaatziekten sterk toeneemt en dat het doodsoorzaak nummer 1 is. Maar volgens de overheid is het niet nodig u preventief te laten controleren.


Lees meer

Zes en een half jaar bloeden, heel normaal?

Blog

Zelf was ik twaalf toen het gebeurde; voor het eerst ongesteld. Ik wist niet wat er aan de hand was, maar werd gelukkig meteen gerustgesteld door mijn moeder. Het was heel normaal, niets bijzonders.


Lees meer

Jeuk van onderen

Blog Heel soms werd ik in de apotheek wel eens apart genomen door iemand met een intieme vraag. Nu ik bij Leef.nl werk krijg ik dergelijke vragen vaker; online en anoniem durven mensen meer. Regelmatig gaan deze vragen over vaginale klachten. Bijvoorbeeld over vaginale afscheiding; te veel of juist te weinig?
Lees meer

Meer opvliegers in de zomer?

Blog

Voor veel vrouwen in de overgang is het naast genieten van het mooie en warme weer, soms ook diep zuchten. Hoe de dag en nacht door te komen in gezelschap van opvliegers en nachtelijk zweten?


Lees meer

Een heftige menstruatie

Blog

Marlies Bongers is gynaecoloog bij het Maxima Medisch Centrum. Het MMC is een grote landelijke studie gestart om te kijken wat de beste behandeling is bij hevige menstruaties: een Mirena-spiraal of een NovaSure-behandeling. Bij die laatste wordt het baarmoederslijmvlies verwijderd.


Lees meer

Service van Leef

  • Besteld voor 16.00 uur, morgen geleverd
  • Gratis levering bij orders boven de 50 euro.
  • Gratis afhalen bij uw apotheek

Klantenservice

Heeft u vragen? Bel onze klantenservice 0800 - 555 43 21


Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen