Bluem Mondwater

Mondwater voor gezonde tanden en implantaten.

 14,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Bluem Mondwater

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bluem mondwater bevat een hoge concentratie zuurstof uit o.a. honingenzymen. De zuurstof uit het mondwater dringt diep door in de weefsels en komt op plaatsen waar het echt nodig is. Dit houdt de pockets van tanden en implantaten schoon en vrij van schadelijke bacteriën. U gebruikt Bluem mondwater net als andere mondwaters. De hoge concentratie fluoride die in normale tandpasta aanwezig is, kan de titaniumlaag van implantaten aantasten. Bluem mondwater bevat geen fluoride.

Te gebruiken bij

  • Onderhoud en reinigen van implantaten, drukknoppen van klikgebit en natuurlijke tanden.

Productvoordelen

  • Bluem mondwater zorgt ervoor dat uw tanden wit blijven en dat er geen kleurverschillen ontstaan tussen de natuurlijk tanden, facings en kronen (o.a. door gebruik van koffie, thee, tabak en rode wijn).
  • Bluem mondwater is ook geschikt voor personen die preventief bacterie- en/of infectievorming op of in het tandvlees willen voorkomen.
  • Bluem mondwater heeft een neutrale pH-waarde en bevat geen schurende bestanddelen. Hierdoor ontstaat er geen schade aan tand- en implantaatoppervlakken.
  • De hoge concentratie fluoride die in de meeste mondwaters aanwezig is, tast de titaniumlaag van het implantaat aan. Bluem mondwater bevat geen fluoride en verlaagt daarmee het risico dat het implantaat losraakt
  • Bluem mondwater heeft een unieke receptuur. Hiermee worden uw tanden, implantaten en tandvlees optimaal gereinigd en verzorgd.
  • Bluem mondwater bevat actieve ingrediënten uit o.a. honingenzymen. Deze hebben een antiseptische, desinfecterende en ontstekingsremmende werking.
  • Bluem mondwater bestrijdt bacteriën die tandplak veroorzaken. Daardoor blijft uw tandvlees in optimale conditie. Gezond tandvlees is belangrijk voor het behoud van uw implantaten, gezonde tanden en een frisse adem.
  • Bluem mondwater zorgt voor de aanmaak van nieuwe bloedvaten. Bovendien herstelt het beschadigde cellen rondom de implantaten. Dit voorkomt terugtrekkend tandvlees en herstelt het kaakbot, waardoor de implantaten goed blijven vastzitten.

Gebruiksadvies

Spoel 30 seconden met Bluem mondwater na het poetsen met Bluem tandpasta. Bij voorkeur na iedere maaltijd of ten minste tweemaal per dag of zoals aangegeven door uw implantoloog, tandarts of mondhygiënist.

Samenstelling

Natuurlijk zuurstof, Lactoferrine, Honing

Inhoud

15 milliliter

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

Gebruik Bluem tandpasta als aanvulling op Bluem mondwater voor een nog beter resultaat.

Merk

Bluem

Hoe te bewaren

Koel en donker bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen