BlueM Tandpasta

BlueM Tandpasta natuurlijke tand- en implantaatverzorging voor elk moment. 3,25
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

BlueM Tandpasta

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

BlueM tandpasta met actieve zuurstof, speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen, bevat een hoge concentratie zuurstof uit onder andere honingenzymen. De actieve zuurstof uit de tandpasta dringt diep door in de weefsels en komt op plaatsen waar het echt nodig is, waardoor BlueM tandpasta met actieve zuurstof zich in effectiviteit onderscheid van andere tandpasta’s. De BlueM tandpasta is fluoridevrij waardoor het onder andere uitstekend geschikt is voor de verzorging van implantaten. BlueM 15 ml tandpasta is klein en daardoor makkelijk mee te nemen in uw tas of onderweg.

Te gebruiken bij

 • tand- en implantaatverzorging.

Productvoordelen

 • Houdt de pockets van tanden en implantaten schoon en vrij van schadelijke bacteriën.
 • De actieve ingrediënten uit honingenzymen hebben een antiseptische,desinfecterende en ontstekingsremmende werking.
 • Bevordert de aanmaak van nieuwe bloedvaten.
 • Voorkomt kleurverschil en draagt bij aan het behoud van witte tanden.
 • Effectief bij het preventief voorkomen van schadelijke bacteriën en ontstekingen in de mond.
 • Relatief vloeibaar in vergelijking met een gewone tandpasta, daardoor effectiever in de verwijdering van plaque.

Gebruiksadvies

U kunt BlueM tandpasta gebruiken net zoals een gewone tandpasta. Poets tanden en implantaten dagelijks met BlueM tandpasta. Bij voorkeur na iedere maaltijd of ten minste tweemaal per dag, ten minste twee minuten per keer.

Samenstelling

Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Mel, PEG-32, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Citrate, Magnesium Sulfate, Lactoferrin, Methyl Salicylate, Sodium Perborate, Sodium Saccharin, Sodium Methylparaben, Citric Acid, CL42090

Bevat geen

Fluoride

Inhoud

15 milliliter

Meer informatie

Tandpasta tegen onststoken tandvlees
BlueM tandpasta kan (preventief) gebruikt worden voor verschillende problemen in de mond zoals ontstoken tandvlees, aften en peri-implantitis.

Tandpasta zonder fluoride
BlueM tandpasta zonder fluoride is uitstekend voor gebruik bij implantaten. Fluoride tast de titaniumlaag van het implantaat aan, waardoor het implantaat eventueel uit kan vallen.

Tandpasta voor implantaten
BlueM tandpasta is onder andere zeer geschikt wanneer u implantaten heeft:

 • Bevat een neutrale pH-waarde
 • Bevat geen schuurmiddelen en voorkomt daarmee schade aan het implantaatoppervlak
 • De tandpasta is een fluoridevrije tandpasta en verlaagt daarmee het risico dat het implantaat los raakt, fluoride tast de titaniumlaag van een implantaat aan
 • Voorkomt preventief ontstekingen en bevordert het genezingsproces voor- en na de operatie voorafgaand aan het krijgen van een implantaat

Een gezonde mond is essentieel voor een gezond lichaam. BlueM tandpasta draagt bij aan uw algehele  gezondheid door het gebruik van actieve zuurstof.

Merk

Bluem

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen