Bonusan Darmocare Extensis

Darmocare Extensis is een voedingssupplement speciaal ontworpen voor vijftigplussers die met leeftijdsgerelateerde veranderingen in de darmflora te maken krijgen. 43,70
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Bonusan Darmocare Extensis

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bonusan Darmocare Extensis is een uitgebalanceerd darmproduct speciaal voor vijftigplussers. De gebruikte probiotische stammen remmen de groei van ongunstige bacteriën in de darmen.

Te gebruiken bij

  • Voedingssupplement
  • Darmflora

Productvoordelen

  • De bacteriën zijn verpakt in een handig sachet dat optimaal beschermt tegen vocht, licht en lucht.

Dosering

Eenmaal daags 1 sachet.

Gebruiksadvies

De inhoud van een sachet oplossen in een glas handwarm water, een kwartier laten staan, opnieuw doorroeren en opdrinken. Bij voorkeur innemen op een lege maag voor het slapen gaan, een half uur voor het ontbijt of anders met een koolhydraatrijke en vetarme maaltijd. In de vijftien minuten wachttijd krijgen de bacteriën de kans zich uit hun kiemstadium vrij te maken en actief te worden. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen maagzuur en gal. Het is aan te raden om het glas staand op te drinken. In deze houding bevinden de spieren van de maag zich in een zodanige stand dat de maagpassage het snelst gaat.

Bijwerkingen

Bij aanvang van gebruik van een pre- of probioticum kan gasvorming en/of krampen optreden. Na verloop van tijd (meestal een week) past het lichaam zich aan en verminderen of verdwijnen deze verschijnselen. Bij klachten kan het zinvol zijn de aanvangsdosis gedurende de eerste twee weken te verminderen tot de helft van de aanbevolen dosering.

Interacties

Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Samenstelling

Bacteriestammen (Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, Bifdobacterium breve, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum), maltodextrine, vitamine C.

Bevat geen

GMO, soja, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Inhoud

30 sachets

Verpakkingsvorm

Sachets in doosje

Meer informatie

Alle gebruikte bacteriestammen in Darmocare Extensis zijn vrij van lactose en melkeiwitten (caseïne).

Merk

Bonusan

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen