Bonusan Darmocare Infantis granulaat

Darmocare Infantis is een speciaal op de darmflora van baby's en jonge kinderen afgestemd probioticum.  43,70
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Bonusan Darmocare Infantis granulaat

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bonusan Darmocare Infantis is een uitgebalanceerd probioticum speciaal voor baby’s en jonge kinderen. De gebruikte probiotische stammen remmen de groei van ongunstige bacteriën in de jongere darmen. De bacteriën zijn verpakt in een handig sachet dat optimaal beschermt tegen vocht, licht en lucht. Zo krijgen baby’s en kinderen uiteindelijk veel meer goede bacteriën binnen. Daarnaast kan dit product worden ingezet als eerste stap in het unieke Darmocare-systeem, bijvoorbeeld wanneer de darmen structureel extra aandacht nodig hebben. Dit product is volkomen veilig en kan zonder problemen bij baby’s worden gebruikt.

Te gebruiken bij

  • Baby's met verminderde darmflora

Productvoordelen

  • Geschikt voor baby's en jonge kinderen 
  • Remt ongunstige bacteriën 
  •  Sachet, dus optimale bescherming tegen vocht, licht en lucht

Gebruiksadvies

De inhoud van 1 sachet toevoegen aan handwarm vruchtensap, afgekolfde moedermelk of lauwwarm water (niet warmer dan 37°C). Laat het een kwartier staan, opnieuw doorroeren of schudden en toedienen. Dit activeert de bacteriën en zorgt voor de noodzakelijke bescherming tegen zuur en gal.

Bijwerkingen

Bij aanvang van gebruik van een pre- of probioticum kan gasvorming en/of krampen optreden. Na verloop van tijd (meestal een week) past het lichaam zich aan en verminderen of verdwijnen deze verschijnselen. Bij klachten kan het zinvol zijn de aanvangsdosis gedurende de eerste twee weken te verminderen tot de helft van de aanbevolen dosering.

Samenstelling

Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium infantis, Maltodextrine, maïszetmeel.

Bevat geen

Gist, gluten, lactose, caseïne, toegevoegde sacharose, gelatine, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. GMO-vrij.

Inhoud

30 stuks

Verpakkingsvorm

Sachets

Merk

Bonusan

Hoe te bewaren

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten het bereik van kinderen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen