Bonusan Darmocare Pre

Darmocare Pre is een zogenaamd 'prebioticum' en bestaat uit een mengsel van inuline en FOS, gunstig voor de darmflora. 28,70
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Bonusan Darmocare Pre

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bonusan Darmocare Pre bevat een uitgebalanceerde combinatie van inuline en FOS, twee soorten voedingsvezels die door de darmflora worden opgenomen. Samen met de andere darmocare producten biedt het unieke darmocare-systeem optimaal weerstand tegen ongunstige micro-organismen in de darm. Dit product is vooral ook aan te bevelen wanneer uw darmen structureel extra aandacht nodig hebben.

Te gebruiken bij

  • Voedingssupplement
  • Darmflora

Dosering

Dagelijks 1 afgestreken maatlepel oplossen in een glas water en opdrinken. Eén afgestreken maatlepel levert circa 7,5 gram poeder.

Bijwerkingen

Bij aanvang van gebruik van een pre- of probioticum kan gasvorming en/of krampen optreden. Na verloop van tijd (meestal een week) past het lichaam zich aan en verminderen of verdwijnen deze verschijnselen. In een dergelijk geval kan het zinvol zijn de aanvangsdosis gedurende de eerste twee weken te verminderen tot de helft van de aanbevolen dosering.

Interacties

Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Samenstelling

Inuline, Fructo-Oligosachariden (FOS).

Bevat geen

GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Inhoud

200 gram

Meer informatie

Glucose, fructose en sucrose kunnen in kleine hoeveelheden in het product aanwezig zijn als bijproducten van het productieproces van FOS en inuline.

Merk

Bonusan

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen