Bonusan Darmocare Pro

Bonusan Darmocare Pro is een uitgebalanceerd probioticum speciaal voor de volwassen darmflora.

Bonusan Darmocare Pro

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bonusan Darmocare Pro is een uitgebalanceerd probioticum speciaal voor de volwassen darmflora. De gebruikte probiotische stammen remmen de groei van ongunstige bacteriën in de darmen. De bacteriën zijn verpakt in een handig sachet dat optimaal beschermt tegen vocht, licht en lucht. Dankzij de lange houdbaarheid levert Darmocare Pro gegarandeerd minimaal 4 miljard levensvatbare kiemen per sachet (7,5 miljard na productie). Hierdoor krijgt u uiteindelijk veel meer goede bacteriën binnen.

Productvoordelen

  • Voor de darmflora van volwassenen 
  • Remt ongunstige bacteriën 
  • Sachet, dus optimale bescherming tegen vocht, licht en lucht

Dosering

1 sachet per dag.

Gebruiksadvies

De inhoud van een sachet oplossen in een glas handwarm water, een kwartier laten staan, opnieuw doorroeren en opdrinken. Bij voorkeur innemen op een lege maag voor het slapen gaan, een half uur voor het ontbijt of anders met een koolhydraatrijke en vetarme maaltijd. In de vijftien minuten wachttijd krijgen de bacteriën de kans zich uit hun kiemstadium vrij te maken en actief te worden. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen maagzuur en gal. Het is aan te raden om het glas staand op te drinken. In deze houding bevinden de spieren van de maag zich in een zodanige stand dat de maagpassage het snelst gaat.

Bijwerkingen

Bij aanvang van het gebruik van een pre- of probioticum kan gasvorming en/of krampen optreden. Na verloop van tijd (meestal een week) past het lichaam zich aan en verminderen of verdwijnen deze verschijnselen. Bij klachten kan het zinvol zijn de aanvangsdosis gedurende de eerste twee weken te verminderen tot de helft van de aanbevolen dosering.

Interacties

Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Samenstelling

Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactococcus lactis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Fructo Oligo Sachariden (FOS), maltodextrine, maïszetmeel.

Bevat geen

GMO, gist, gluten, lactose, case

Inhoud

30 of 60 sachets

Verpakkingsvorm

Sachet

Meer informatie

Alle gebruikte bacteriestammen in Darmocare Pro zijn vrij van lactose en melkeiwitten (caseïne) en zijn bovendien van humane oorsprong. Darmocare Pro is verkrijgbaar in twee verschillende verpakkingsgroottes: 30 en 60 sachets. 

Merk

Bonusan

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen