Bonusan EPA Forte

Bonusan EPA Forte is een kwalitatief en hooggedoseerd visolieproduct dat goed is voor het hart.

Bonusan EPA Forte

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bonusan EPA Forte is een kwalitatief en hooggedoseerd visolieproduct dat goed is voor het hart. Naast EPA bevat dit product ook het effectieve omega-3-vetzuur DHA, dat goed is voor de hersenen. Zo voorziet u met dit hoogwaardige visoliesupplement zowel lichaam als geest bij uw cliƫnt van natuurlijke en gezonde nutriƫnten. Uiteraard voldoet EPA Forte aan alle kwaliteitskenmerken van Bonusan. Er wordt streng gecontroleerd op vervuiling, duurzame visvangst en een hoge biologische beschikbaarheid.

Productvoordelen

  • Goed voor het hart 
  • Gezuiverde visolie
  • Geen bedreigde vissoorten gebruikt 
  • Hooggedoseerd, effectief en voordelig

Dosering

Onderhoudsdosis: dagelijks 1 tot 2 capsules, tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Dit komt overeen met 200-400 mg EPA per dag. Zo nodig kan de dosering worden opgehoogd tot een dosering van enkele grammen EPA. Het duurt in het algemeen 1 tot 4 maanden voordat het effect van omega-3-vetzuren merkbaar is.

Gebruiksadvies

Vanwege de sterke onverzadigdheid van omega-3-vetzuren wordt gelijktijdig gebruik van Vitamine E-400 complex (minimaal 400 IE per dag) sterk aangeraden. De natuurlijke gemengde tocoferolen die aanwezig zijn in de Bonusan omega-3-producten zijn genoeg om in het product de oxidatie tegen te houden. Maar vetzuuroxidatie kan ook in het lichaam plaatsvinden en dan is bescherming door gelijktijdig gebruik van extra vitamine E sterk aan te raden.

Bijwerkingen

Bij gebruik van hoge doses visolie (meer dan 5 gram EPA + DHA per dag) bestaat het risico op diarree. Bij dosering van meer dan 3 gram EPA + DHA per dag (13 capsules EPA Forte of meer) is er een verhoogd risisco op interne bloedingen.

Interacties

Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Contra-indicaties

Voorzichtigheid met Epa forte capsules is geboden bij:

  • gebruikers van bloedverdunnende medicatie

Samenstelling

500mg visolie: waarvan EPA minimaal 200 mg, DHA minimaal 45 mg. Hulpstoffen: visgelatine en natuurlijke gemengde tocoferolen.

Bevat geen

GMO, ma

Inhoud

90 of 200 capsules

Verpakkingsvorm

Pot

Meer informatie

Bonusan EPA Forte capsules zijn verkrijgbaar in twee verpakkingsgroottes: 90 en 200 capsules. 

Merk

Bonusan

Sterkte

500 mg
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen