Bonusan Foliumzuur Actief 400 mcg plus

Bonusan Foliumzuur Actief 400 mcg plus ondersteunt glucofolaat en draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme.

 15,60
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Bonusan Foliumzuur Actief 400 mcg plus

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dankzij extra B12 draagt u bij aan de vermindering van zwangerschapsmoeheid. Dat folaat werkt is ruimschoots aangetoond. Wist u dat de EFSA zich specifiek op de actieve folaatvorm baseert en niet op het minder goed opneembare foliumzuur? Met glucofolaat zit u dus altijd goed.
Folaat is cruciaal voor celdelingsprocessen bij de foetus. Maar het draagt ook bij aan belangrijke processen bij de zwangeren,  zoals normale weefselgroei, bloedvorming en de vermindering van vermoeidheid. Actief foliumzuur 400 mcg plus hoeft niet door de lever te worden omgevormd en werkt daardoor sneller. Bij bepaalde cliënten is het omzeilen van de lever zelfs een belangrijke voorwaarde voor een goed effect. Daarom is uitsluitend methyl-B12 en adenosyl-B12 gebruikt. Actieve B12 ondersteunt glucofolaat en draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme. Quatrefolic is een superieur opneembaar glucosaminezout van folaat. Deze vorm wordt veel beter in het lichaam opgenomen dan het veelgebruikte calciumzout. Dankzij Quatrefolic werkt Actief foliumzuur 400 mcg plus effectiever en sneller.

Productvoordelen

  • Met 400 mcg actief glucofolaat, een goede opneembare vorm.
  • Extra B12, dus extra energie om vol te houden.
  • Wetenschappelijk goed onderbouwd en veilig (EFSA).
  • Voor ongeboren kind en moeder.
  • Breed inzetbaar, bijvoorbeeld ook bij ouderen en kinderen.
  • Effectief zonder tussenkomst van de lever.

Dosering

Tenzij anders aanbevolen 1 maal daags 1 tablet tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Samenstelling

Per tablet:
Actief folaat
(als 5-methyl-tetrahydrofolaat glucosamine zout)
400 mcg
Actief vitamine B12
(als methylcobalamine en adenosylcobalamine/dibencozide)
7,5 mcg


Hulpstoffen: vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Bevat

Actief folaat (als 5-methyl-tetrahydrofolaat glucosamine zout) 400 mcg en Actief vitamine B12 (als methylcobalamine en adenosylcobalamine/dibencozide) 7,5 mcg per tablet

Bevat geen

GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijkse substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Inhoud

90 tabletten

Verpakkingsvorm

Potje

Merk

Bonusan

Sterkte

1000 mcg
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen