Bonusan L-Carnitine 400 mg

Bonusan L-Carnitine 400 mg is een aminozuur voedingssupplement. Speciaal geformuleerd voor vegetariërs en sporters. 35,70
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Bonusan L-Carnitine 400 mg

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bonusan L-Carnitine is speciaal geformuleerd voor vegetariërs en sporters. Het is uiterst zuiver, uitstekend opneembaar en snel werkzaam. Vooral het sportlichaam profiteert van suppletie met dit product. Ook voor vegetariërs is het aan te raden. Dit supplement bevat uiteraard geen dierlijke grondstoffen.

  • Hooggedoseerd: 400 mg pure carnitine per capsule
  • Uitsluitend de natuurlijke, linksdraaiende vorm van het aminozuur

Gebruiksadvies

Dagelijks 1 capsule tenminste een half uur voor de maaltijd innemen. De capsules niet innemen met eiwit-houdende levensmiddelen. Gelijktijdige aanwezigheid van andere aminozuren benadeelt de absorptie van L-carnitine. Omdat het de nachtrust kan verstoren, is het niet raadzaam L-Carnitine 400 mg 's avonds in te nemen. Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.

Interacties

De capsules niet innemen met eiwithoudende levensmiddelen. Gelijktijdige aanwezigheid van andere aminozuren benadeelt de absorptie van L-carnitine. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Samenstelling

Bevat per vegetarische capsule
L-Carnitine (uit 587 mg L-Carnitine-L-tartraat) 400mg

Hulpstoffen
Cellulose (HPMC), microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat.

Bevat geen

GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Inhoud

60 capsules

Verpakkingsvorm

Pot

Meer informatie

Om de eigen biosynthese (met name in lever en nieren) van L-carnitine te stimuleren, is het raadzaam om tevens de bouwstenen van L-carnitine te suppleren (zoals het aminozuur L-lysine), evenals de co-factoren van de synthese (niacine, vitamine B6, vitamine C, magnesium en ijzer).

Merk

Bonusan

Sterkte

400 mg

Hoe te bewaren

Koel en droog bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen