Bonusan Levertraan Forte

Een voedingssupplement met een optimale dosering vitamine A en D om uw immuunsysteem en gezichtsvermogen te ondersteunen.

Bonusan Levertraan Forte

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bonusan levertraan forte levert een optimale dosering vitamine A en D om uw immuunsysteem en gezichtsvermogen te ondersteunen. De dosering is voldoende hoog om effectief te zijn, maar gewoon veilig te gebruiken door kinderen, en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. De visolie in dit product is afkomstig uit wilde kabeljauw en heilbot, gevangen in de zuivere wateren rond IJsland en Scandinaviƫ. Bovendien bevat dit product de nodige onverzadigde omega-3-vetzuren. De vervanging van verzadigde vetten door onverzadigde vetten in de voeding draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

Te gebruiken bij

  • Voedingssupplement
  • Imuunsysteem
  • Gezichtsvermogen

Productvoordelen

  • Veilig te gebruiken door kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Dosering

Dagelijks 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

Gebruiksadvies

Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.

Interacties

Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Samenstelling

Kabeljauwleverolie 145 mg, heilbotleverolie 125 mg (waarvan vitamine A circa 1000 mcg en vitamine D3 circa 10 mcg), gelatine, glycerol, water.

Bevat geen

GMO, ma

Inhoud

60, 120 of 300 capsules

Verpakkingsvorm

Kunststof flacon

Meer informatie

Conform de Warenwet is het verplicht op het etiket van dit product te vermelden: "Dit product bevat een hoeveelheid vitamine D die uitsluitend geschikt is voor kinderen tot en met zes jaar, zwangeren en zogenden evenals voor personen van 60 jaar en ouder." Bonusan is echter van mening dat dit product niet alleen veilig te gebruiken is door deze kwetsbare groepen, maar door iedereen, ook alle volwassenen. Bonusan Levertraan Forte is verkrijgbaar in meerdere verpakkingsgroottes: 60, 120 en 300 capsules.

Merk

Bonusan

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen