Bonusan Prim-Omega

Bonusan Prim-Omega, breed vetzurencomplex.

 66,40
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Bonusan Prim-Omega

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De juiste balans van essentiële vetzuren is van groot belang voor het hart, maar ook voor de hersenen. Voor Prim-omega heeft Bonusan al het goede van een krachtig visoliesupplement gecombineerd met het goede plantaardige vetzuur GLA uit teunisbloem en borage. Het product zit boordevol omega-3-vetzuren zoals DHA, en levert dus de belangrijke bouwstoffen voor de hersenen. Daarnaast voorziet dit product ook rijkelijk in het omega-6-vetzuur GLA. Daarmee is Prim-omega een breed, hoogwaardig vetzurencomplex. De vervanging van verzadigde vetten door onverzadigde vetten in de voeding draagt bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

Productvoordelen

  • Bevat EPA en DHA, dus goed voor het hart
  • DHA is goed voor de hersenen
  • Bevat belangrijke omega-3 en GLA

Dosering

Dagelijks 2 maal 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.

Bijwerkingen

Bij gebruik van hoge dosis visolie (meer dan 5 gram EPA + DHA per dag) bestaat het risico op diarree. Bij doseringen van meer dan 3 gram EPA + DHA per dag (10 Omega-3 capsules of meer) is er een verhoogd risico op interne bloedingen.

Interacties

Voorzichtigheid is geboden bij gebruikers van bloedverdunnende medicatie.

Samenstelling

Visolie (omega-3, 60%), teunisbloemolie (omega-6), borage-olie, vitamine E (D-alfatocoferol, 88 IE), gelatine, glycerol.

Bevat geen

GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sachcarose, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Inhoud

200 capsules

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

Vanwege de sterke onverzadigdheid van omega-3- en omega-6-vetzuren wordt gelijktijdig gebruik van Vitamine E-400 complex (minimaal 400 IE per dag) sterk aangeraden. In de Bonusan omega-3-producten zijn weliswaar ook natuurlijke gemengde tocoferolen aanwezig, genoeg om in het product de oxidatie tegen te houden. Maar vetzuuroxidatie kan ook in het lichaam plaatsvinden en dan is bescherming door gelijktijdig gebruik van extra vitamine E sterk aan te raden.

Merk

Bonusan

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen