Bonusan Probio Oral

Bonusan Probio Oral bevat 6 speciaal geselecteerde lactobacillen.

 51,30
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Bonusan Probio Oral

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Probio Oral bevat 6 speciaal geselecteerde lactobacillen. Bij het spoelen worden ze direct actief. Na doorslikken komen ze in de darm terecht.

Los Probio Oral op in water, spoel enkele minuten en slik het door. Ook kleine slokjes even in de mond houden, doorslikken en herhalen werkt prima. Hoe langer het contact met de mond, hoe beter. Een goede gewoonte voor het slapengaan!
Elk sachet bevat gegarandeerd 4 miljard levensvatbare bacteriën tot het einde van de houdbaarheidstermijn. Sachets beschermen beter dan andere verpakkingsvormen tegen vocht, licht en lucht. Alle 6 lactobacillen staan op de EFSA-lijst die het veilige gebruik van micro-organismen in onze voeding waarborgt.
 
Belangrijkste eigenschappen
•    6 speciaal geselecteerde lactobacillen.
•    Gegarandeerd 4 miljard levensvatbare bacteriën.
•    Dagelijks te gebruiken door jong en oud.

Samenstelling

Samenstelling per sachet
4 x 10
9 CFU bacterieculturen:
Lactobacillus fermentum, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei. 
Hulpstoffen
Vulstof (maltodextrine)


Gebruik
Tenzij anders aanbevolen de inhoud van een sachet oplossen in een glas water, een kwartier laten staan en opnieuw doorroeren. De eerste 2 weken na elke maaltijd zo lang mogelijk spoelen in de mond en doorslikken. Na 2 weken gebruik, alleen vlak voor het slapengaan spoelen en doorslikken. Aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Bevat geen

GGO, soja, gluten, lactose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Inhoud

30 sachets

Merk

Bonusan

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen